Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Αλμωπίας


Με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο που επί 30 χρόνια υπηρέτησε την εκπαιδευτική κοινότητα της Αλμωπίας, δίνοντας αγώνα για να μπορέσουν οι μαθητές του τόπου μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο.

Ο Γιώργος Αστρανίδης, ήταν ένας άνθρωπος σπάνιου ήθους, αγαπητός από το σύνολο της Αλμωπίας που η αγάπη του για τη δουλειά του και τον τόπο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Η ξαφνική απώλειά του αφήνει την Αλμωπία φτωχότερη. Για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε χρόνια, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Φίλε Γιώργο, καλό παράδεισο.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News