Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας


Ο σύλλογος των εκπαιδευτικών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας Γιώργου Αστρανίδη.

Ο Γιώργος Αστρανίδης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, εργατικός φιλότιμος και πάντα καλοπροαίρετος. Θα τον θυμόμαστε όχι μόνο ως συνάδελφο και διευθυντή, με μία σημαντική προσφορά στην εκπαίδευση στην Αλμωπία, αλλά και ως έναν άνθρωπο που ξεχώριζε με το ήθος και την στάση του στην ζωή του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείου του.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας

3 σχόλια:

  1. Κρίμα, πολιτισμένος, αστός, ποιοτικός... χάσαμε σαν τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλε μου δασκαλε διπλα του ο θεος να σε παρει θα σε θυμομαστε ολοι καλο ταξιδι ολοι μια μερα παλι θα βρεθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένε μου ξαδέλφες θα μου λιψεις πολύ καλό παράδεισο😥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News