Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

«Τα Νοσοκομεία της Πέλλας έχουν φρακάρει», λέει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών


Ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας για την εκρηκτική κατάσταση στα νοσοκομεία του Ν. Πέλλας:




 

2 σχόλια:

  1. Γατί ψεύδονται, δηλώνοντας εγγράφως, ότι ο αριθμός των κλινών ΜΕΘ είναι μόνο 600; 550 ήταν επί κυβερνήσεως Σύριζα και παλαιότερα. Σήμερα διαβάζουμε ότι έχουν υπερβεί τις 1200. Ποιός λέγει ψεύδη; Η υπεύθυνη κυβέρνηση, ή αυτή η Ένωση Ιατρών; Προφανώς οι υπογράφοντες το παρόν. Άς σέβονται τον Πολίτη, όπως το σύνολο των ιατρών, αι την αληθή πληροφόρηση. Ο κύριος αντιπεριφερειάρχης Εδέσσης γιατί δεν ανταπαντά στο ψεύδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε unklown εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ χτενίζεσαι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News