Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ευθεία αμφισβήτηση του Χρ. Μπάτση από την αντιπολίτευση


Ένα γεγονός που καταδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά στον Δήμο Αλμωπίας, υπογράμμισε κατά τη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένοι για την Αλμωπία" Σάκης Χατζηδημητρίου.

Συγκεκριμένα, έκανε την εξής δήλωση: "Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης και επιμένω ότι για κανέναν προηγούμενο Δήμαρχο από το 1998 έως και σήμερα δεν υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο".

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδημητρίου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Μπάτση και τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι "δεν μας εκπλήσσεστε ούτε μας ξεγελάτε πια. Προσπαθείτε όμως να ξεγελάσετε τους πολίτες" και προσθέτοντας πως "εμείς στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, όπως μας επιβάλει ο ρόλος μας".

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χατζηδημητρίου:

"Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης και επιμένω ότι για κανέναν προηγούμενο Δήμαρχο από το 1998 έως και σήμερα δεν υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο. Με συνεννόηση και συναίνεση όλων των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, συντάξαμε και αποστείλαμε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα παράταξη και ζητήσαμε οι Συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται δημόσια. Επειδή η διοικούσα παράταξη έμεινε μόνη της, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αναγκάστηκε να έρθει στη θέση μας με τόπο υποκριτικό. Αναγκαστήκατε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια και προσποιηθήκατε ότι τάχα γίνεται με δική σας πρωτοβουλία. Για μια ακόμα φορά χάνετε μια ευκαιρία συνεννόησης Δεν μας εκπλήσσεστε ούτε μας ξεγελάτε πια. Προσπαθείτε όμως να ξεγελάσετε τους πολίτες, όπως και τους εκπροσώπους του Τύπου που έως τώρα δεν τους αναγνωρίζατε. Εμείς στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, όπως μας επιβάλει ο ρόλος μας. Σε αυτό το πνεύμα του ενδιαφέροντός μας είναι και η σημερινής μας παρουσία, παρά τις επιμέρους ενστάσεις μας.

14 σχόλια:

  1. Κ. Χατζηδημητριου πιστεύει κανείς η πίστευε ποτέ ότι ο μπατσης μπορεί να διοικήσει τον δήμο.Θα είναι ο μόνος στην ιστορία που θα τον κάνει η καρέκλα δήμαρχο. Είναι βαριά αυτή η καρέκλα. Δυστυχώς για τον τόπο. Από την άλλη μόνο εσείς θα μπορούσατε να τον κάνετε δήμαρχο. Με όποιον άλλον θα πήγαινε στον επαναλειπτικο γυρο θα εχανε. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η κοινωνία μας δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι θα γίνει δήμαρχος ένας καλύτερος από τον μέσο όρο. Σάκη. Είσαι δύναμη.

      Διαγραφή
  2. Δεν έχει περάσει πιο ανίκανος δήμαρχος. Είχε μούτρα κατηγορούσε και τον Μπινο που ήταν χίλιες φορές καλύτερος. Τον έκανε μάγκα και έγινε δήμαρχος από το πουθενά. Κρίμα για την Αλμωπία που εμπιστεύτηκε έναν άνθρωπο χωρίς γνώσεις και χωρίς θέληση να μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Χατζηδημητρίου η παρουσία σας ξεχωρίζει στο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς ο Μπάτσης έχει ρίξει το επίπεδο πολυ χαμηλά. Εσείς μαζί με τον κύριο Μπίνο κάνετε τη διαφορά. Τον Παρούτογλου τον αφήνω ασχολίαστο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να συγκρίνουμε τον Μπάτση με όλους τους υπόλοιπους είναι άτοπο. Ο άνθρωπος είναι λίγος για αυτήν την θέση. Δεν μπορεί ούτε τα βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την επόμενη φορά εσύ που κατηγορείς να θέσεις υποψηφιότητα για να δούμε τις ικανότητές σου. Οσο για την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, μόνο για το θεαθήναι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δεν καταλαβαίνετε;ο κόσμος ηξερε πολύ καλά τις δυνατότητες του Κου Μπατση,απλά όμως δεν ήθελε ολους τους άλλους.Ποσο πιο απλά να το εμπεδωσετε κύριοι.Και τώρα να γίνουν εκλογές,πάλι ο Μπάτσης θα εκλεγεί.Το μη χείρον βελτιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι Κε Σάκη.Αυτη την πρωτιά την δικαιουστε,δεν την χαρίζουμε στον Κο Μπατση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι μαζί τώρα,να σας δω σε τρία χρόνια το γέλιο της αρκούδας,τρεις λαλούν κ ένας χορεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αξίζει αυτός ο δήμαρχος στους ψηφοφόρους του...αυτό το επίπεδο, αυτή η εξυπηρέτηση, αυτή η πρόοδος για τα παιδιά σας, αυτός ο σχεδιασμός, αυτή η εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων..δεν υπάρχει κρίμα, μόνο χαμένα χρόνια. Αφού σας περισσεύουν καλά κάνατε και ψηφίσατε το άτομο αυτό για δήμαρχο της πόλης σας και της περιοχής σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού ήταν τόσο καλός δήμαρχος ο μπινος γιατί βγήκε 3ος; ούτε καν 2η Κυριακή δεν πήγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε ανόητε...επειδή κάποιος πολιτικός κάποια στιγμή μπορεί να χάσει τι σημαίνει αυτό? ότι ο πολιτικός δεν άξιζε ή ότι εσύ δεν τον ψήφισες επειδή κοιτούσες αν σου βρήκε γαμπρό για την κόρη ή νύφη στο γιο σου?...είναι γνωστή η ιδιοτελής συμπεριφορά αρκετών ψηφοφόρων. με την λογική σου ο Κων/νος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου που τόσα χρόνια τους κάνατε τσιμπ....δεν ήταν καλοί πολιτικοί επειδή έχασαν? τόσα καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News