Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη - Ας ανταποκριθούμε στο μήνυμα


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Αυτές τις γιορτές είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να μη νιώσει κανένας συμπολίτης μας μόνος. Να δημιουργηθεί μια ζεστή αγκαλιά για όλους!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

Ο Δήμος Αλμωπίας με τις κοινωνικές υπηρεσίες του οφείλει να προετοιμαστεί από νωρίς, ώστε να επεκταθεί ακόμα περισσότερο η δράση "Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι για Όλους", η οποία υλοποιείται κάθε χρόνο. Αυτές τις γιορτές, οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές θα πρέπει από νωρίς να γίνει μια σωστή προετοιμασία και ένας έγκαιρος προγραμματισμός.

Περισσότερα δέματα αγάπης σε περισσότερους συμπολίτες μας, μέσα από συνεργασίες με τους Προέδρους των χωριών και τις κοινωνικές δομές που γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Παράλληλα, αυτή η γιορτινή περίοδος θα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τοποθετηθεί νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές ο γιορτινός διάκοσμος. Όλοι το έχουμε ανάγκη, μέσα στα τόσα προβλήματα να απολαύσουμε μια νότα αισιοδοξίας.

Αλληλεγγύη και συνεργασία. Είναι οι λέξεις "κλειδιά" για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News