Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

«Μόνος στο Σπίτι»: Πού βρίσκεται και πώς είναι σήμερα ο «Κέβιν»


Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ είναι από τις λίγες ταινίες που έχουν συνδεθεί τόσο πολύ με τα Χριστούγεννα, λόγω του θέματός της.

Και δεν περνάει χρονιά που στην τηλεόραση να μην προβληθεί το «Μόνος στο σπίτι», με τον Κέβιν να μας κλέβει ξανά και ξανά την καρδιά. Τριάντα χρόνια τώρα, μεγαλώσαμε με τον Μακόλεϊ Κάλκιν. Και μπορεί τηλεοπτικά ο μικρός πρωταγωνιστής να μη μεγαλώνει, όμως, στην πραγματικότητα ο ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο έγινε 40 χρόνων!

Αλήθεια, όμως, πού βρίσκεται σήμερα ο Κάλκιν και τι κάνει; Το άλλοτε «παιδί – θαύμα» του Χόλιγουντ, όπως όλοι πια γνωρίζουν, δεν κατάφερε να γλιτώσει από την «κατάρα» που κυνηγάει τα παιδιά που από νωρίς μπαίνουν στον χώρο του θεάματος και γνωρίζουν απότομα τη δόξα. Βέβαια, στην περίπτωσή του και για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν παλεύοντας με προσωπικούς δαίμονες κι εφιάλτες, έβαλε το χέρι της η ίδια του η οικογένεια, το δύσκολο διαζύγιο των γονιών του, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος έβλεπε τον γιο του σαν τη «μηχανή που έκοβε χρήμα» για το σπίτι.


Ο Μακόλεϊ Κάλκιν πέρασε δύσκολα, βίωσε τον εφιάλτη των καταχρήσεων και των ουσιών κι έπιασε πάτο. Παράτησε την υποκριτική, προσπαθώντας να νικήσει τους «δαίμονές» του οι οποίοι έφευγαν κι επέστρεφαν.

«Είχα αποστασιοποιηθεί από τον Μακόλεϊ Κάλκιν. Φώναζαν το όνομα μου στον δρόμο και δεν γυρνούσα καν το κεφάλι μου. Κυριολεκτικά. Όταν ήμουν 14 και τα παράτησα, είπα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό -πείτε ό,τι θέλετε για εμένα. Πείτε ότι τρελάθηκα, ότι είμαι αλκοολικός, ότι είμαι τοξικομανής. Δεν με νοιάζει. Εγώ δεν είμαι πια αυτός», είχε εξομολογηθεί σε μία συνέντευξή του.

Τελικά, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και μετά από μία μακρά αποχή, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική βάζοντας όμως πάντα τους δικούς του όρους. Σήμερα, ο Μακόλεϊ Κάλκιν εξακολουθεί να μην τα πηγαίνει καλά με τη δημοσιότητα.

Επαγγελματικά, διαθέτει ένα σατιρικό lifestyle blog όπου κάνει podcasts ενώ κινηματογραφικά ακούγεται ότι μπορεί να επιστρέψει με το νέο «Μόνος στο σπίτι», όπου θα υποδύεται τον Κέβιν ως ενήλικα. Στην προσωπική του ζωή, ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της Μπρέντα Σονγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News