Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ! Πολυκατάστημα της Αλμωπίας λειτουργεί εν μέσω περιοριστικών μέτρων


Τη στιγμή που όλα τα καταστήματα παραμένουν κλειστά και εν μέσω της πανδημίας, επαγγελματίες της περιοχής επικοινώνησαν μαζί μας και μας κατήγγειλαν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες αφορούν αυτούς που καταστρατηγώντας καταφανώς το πνεύμα των περιοριστικών διατάξεων που ισχύουν σε όλη τη χώρα, ανοίγουν τα μαγαζιά τους και λειτουργούν κανονικά με ωράριο εις βάρος όλων των άλλων καταστημάτων που παραμένουν κλειστά.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα πολυκαταστήματος σε τοπική κοινότητα της Αλμωπίας, του οποίου μάλιστα η ιδιοκτήτρια διαφημίζει μέσα στα social media ότι είναι ανοιχτό με διευρυμένο ωράριο καθημερινά. Όπως αναφέρει αναγνώστης μας, την ώρα που ακόμα και τα super market αναγκάστηκαν να μην πωλούν συγκεκριμένα είδη όπως είδη ένδυσης και ηλεκτρικών συσκευών, το συγκεκριμένο πολυκατάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη όλων των υπόλοιπων επαγγελματιών και όπως κάνει γνωστό μέσα από το facebook ανοίγει 10-1 το πρωί και 5-8 το απόγευμα.

Εύλογες είναι οι διαμαρτυρίες οι οποίες κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό και για κερδοσκοπία εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κρίσης που η τοπική αγορά βιώνει πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις. Αναρωτιόμαστε, η συγκεκριμένη επαγγελματίας θεωρεί ότι μπορεί να κερδίζει εις βάρος όλων των υπόλοιπων επαγγελματιών της περιοχής; Είναι πραγματικά ντροπή να λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι με τόση ιδιοτέλεια, χωρίς να σκέφτεται ότι οι άνθρωποι της αγοράς στην πλειοψηφία τους μένουν κλειστοί.

Τη στιγμή που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κόβουν πρόστιμα σε πολίτες, είναι τουλάχιστον προκλητικό και απαράδεκτο κάποιοι να βγάζουν χρήματα εις βάρος όλης της αγοράς και μάλιστα να το διαφημίζουν.

27 σχόλια:

  1. πλακα κανετε αστυνομια δεν υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αστυνομία να δεις τι γίνεται από κρούσματα ⛈

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΦΟΥΛ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και καλα κανουν εδω πεθαινει ο κοσμος απο προβληματα υγειας και τον βγαζουν πως πεθανε απο κορονοιο οπως εγινε για παραδειγμα στον μητροπολιτη λαγκδα που ηταν χρονια καρδιοπαθης και ξαφνικα τον εβγαλαν πως πεθανε απο κορονοιο αντε σοβαρευτειτε ρε
    η ασθενεια υπαρχει αλλα δεν ειναι που μας λενε τα μμε ξυπνατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά ρε φίλε δεν παίζεστε, είναι ντροπή και ασέβεια για τα θύματα να είστε ακόμα και τώρα τόσο κολλημένοι. Κακώς ασχολούμαστε μαζί σας, σε λίγο θα πείτε ότι η γη δεν γυρίζει. Άξιοι της μοίρας σας αλλά εμείς τι φταίμε;

      Διαγραφή
    2. 11.24 απο μπαχοβο εισαι;...το κατάλαβα

      Διαγραφή
    3. Είστε τόσο στενόμυαλοι μερικοί που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα πεθαίνουν γιατί ο κορωνοιος επιβαρύνει σημαντικά τον οργανισμό τους! Ο μητροπολίτης θα μπορούσε να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη αν δεν είχε κολλήσει. Έχετε γίνει ξαφνικά όλοι επιστήμονες και μου έχετε ευαγγέλιο τον Πετράκο τον τραγουδιστή!

      Διαγραφή
    4. O κόσμος πεθαίνει από κορονοιο επειδή υπάρχουν άτομα σαν και εσάς, που αμφισβητούν όλους αυτούς τους επιστήμονες που πολεμάνε με νύχια και με δόντια καθημερινά στα γεμάτα νοσοκομεία.

      Διαγραφή
  4. αισχος εμεις κλεισαμε τα μαγαζια μας και αυτοι παρανομουν, τι κανουν τα οργανα του νομου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επίσης.... κάποια καφενεία στην Ιδα.... λειτουργούν κανονικά από την πίσω πόρτα.. και χωρίς φώτα.... έλεος πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κ αλλα μαγαζια υποτιθεται οτι δουλεουν ντελιβερι αλλα καθονται ολοι νυχτα μεσα. γιατι δεν πας να τους καρφωσεις κ τα λες εδω μεσα..;;;

      Διαγραφή
  6. Επειδή δεν έρχονται στο δικο σου? Άδειο θα είναι παντα😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακομη δεν την συλλαβανε; το Α.Τ. Αλμωπιας τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζαμτζη ακούς; στο χωριο πεθαινουν καθε μερα απο τον ιο κλειστε το χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αισχος, η αστυνομία να το κλείσει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσα,ότι είναι και Συριζαια.Τωρα εξηγουντε όλα και ξέχασα,καπνίζει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως συριζαία ειναι, απ την μεριά της μαμάς, αλλα με τον Κουφοντίνα δεν εχουν σχέση, μόνο ο Βούτσης ο υιός.

      Διαγραφή
  11. κλειστε τα μαγαζια καντε ελεγχο ειναι κριμα να χανονται ζωες απο την ανευθυνοτητα καποιων .καντε ελεγχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράγματι υπήρξε καλή προετοιμασία και ετοιμότητα ,δεν χρειάζεται να το δείτε το λένε τα ΜΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν εχει αδεια e-shop μπορει να πουλαει οτι διαθετει το καταστημα ,αλλα με κλειστη την πορτα στο κοινο....τωρα αν δουλευει κανονικα λογικα φταινε και οσοι πηγαινουν και ψωνιζουν εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρέψου, κάτι ηθελες να πείς και τόχασες στο δρόμο, φταίνε αυτοι που πάνε και οχι η αστυνομία που δεν τη σκίζει;

      Διαγραφή
  14. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και γιατί ρε μάγκα Βαφειάδη δεν αναφέρεις το ο ομα του μαγαζιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε τελειωνει με τη μανα σου και θα σ απαντησει

      Διαγραφή
  16. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ..... ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως υπάρχουν άτομα που να θέλουν να κάνουν κακό σε άλλους δεν γουστάρεις να βγεις έξω αλλά μην κατηγορείς τον άλλον
    Εγώ ξέρω ότι αν πας να κάνεις αυτό που λέτε να το δώσω στην αστυνομία γιατί πουλάει ή γιατί βγάζει το ψωμί του...αρχιχαφιε δεν τον φωνάζουν... και εγώ ξέρω μαγαζιά που είναι κλειστά και ήταν κόσμος τρυγηρω .... πρέπει να το πω στην αστυνομία...η αστυνομία ξέρει τι κάνει και πότε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News