Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Οργισμένη απάντηση του Δημάρχου Έδεσσας κατά του Γ. Τσεπκεντζή


Απάντηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου στον Γιάννη Τσεπκεντζή:

ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ........ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!!

Το να θες να επιβιώσεις πολιτικά, είναι λογικό. Το να θες να το παίξεις ευαίσθητος, είναι ανθρώπινο. Το να παρουσιάζεις όμως το άσπρο μαύρο;;;;;;;

Συνήθως δεν απαντώ και δεν κριτικάρω, δημοσιεύματα συναδέλφων για λόγους σεβασμού. Όταν όμως αυτά είναι κοινωνικά επικυνδινα τότε..... Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι μεταδώσαμε τον ΙΟ εντός ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, γιατί λέει ότι δεν έχουν οι εργαζόμενοι μέσα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Αλήθεια ξέρετε πόσοι εργαζόμενοι της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ είναι ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΔΕΙΣ...... γιατί λάβαμε μέριμνα ώστε αυτοί οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ να καλύπτονται. Τώρα για τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε κρούσμα κάναμε τους απαραίτητους ΕΛΕΓΧΟΥΣ και θέσαμε σε καραντίνα όσους έπρεπε , όπως ορίζει και ο ΝΟΜΟΣ. ΜΑΣΚΕΣ ,ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ , ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, όλα αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ COVID ,ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Στο οικονομικό κομμάτι όσα λεφτά ήρθαν με κωδικό COVID δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν γεύματα. Καλύπτουν και υστέρηση ΕΣΟΔΩΝ , που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ, και φυσικά ας μη ΞΕΧΝΑΜΕ ότι όλοι μαζί πήραμε απόφαση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, για ελάφρυνση φόρων στις πληγησες κατηγορίες συνδημοτών.

Οι καιροί σουβλάκια , μπιφτέκια , πανηγύρια και ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, είναι κακές συνήθειες που τις είχε πρακτική ο κύριος ΤΣΕΠΚΕΤΖΗΣ ως ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Τώρα πλέον προτιμάμε να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .....

Εξ άλλου δημοσιονομικά ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. Όσο για τις κοινωνικές ευαισθησίες θεωρώ ότι έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια που φυσικά ποτέ δεν είναι αρκετή ,λόγω μεγάλης ανέχειας. Κάνουμε όμως πολλά και ευχαριστώ την ΔΗΚΕΔΕ και την ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ. Κοινωνικό ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ διαθέτει η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, όπως και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ , και η συνεργασία μας είναι άψογη.

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ .......

2 σχόλια:

  1. Παρατηρήσεις: 1ον μεγάλη η εξέλιξη και η πρόοδος της Έδεσσας τα τελευταία 10 χρόνια...χρειάζεται όμως και κοινωνική αλλαγή.
    2ον. ο δήμαρχος Γιάννου περνάει ως ιστορικό πρόσωπο στην ιστορία πιά...με θετικό πρόσημο.Η πόλη όμως ετοιμάζεται για Αλλαγή.Το θέλουν τα φαινόμενα και ο χρόνος.
    3ον: Ας παραδειγματιστούμε όλοι οι Δήμοι απ το ότι σε επίπεδο στελεχών πρέπει να υπάρχουν αξιόλογα ισχυρά άτομα.
    Σπουδαίοι επιστήμονες...καταξιωμένοι επαγγελματίες...δυνατοί έμποροι...έξυπνοι νεολαίοι με παράσημα...Οχι βετεράνοι της ζωής που ψάχνουν δεύτερο μισθό ,όχι συνταξιούχοι απόφοιτοι Γυμνασίου...Η ζωή πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην Αλμωπία είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο που οι μεν υψηλά ιστάμενοι απαξιούν να ασχοληθούν....οι δε αγρότες που ξέρουν να διαβάζουν εφημερίδα ...σκέφτονται μέχρι και δήμαρχοι να γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News