Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Πέθανε στα 39 του ο διάσημος "Dj Desibel" Δημήτρης Μπέλος


Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj από κορονοϊό. Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο 39χρονος πατέρας δύο μικρών κοριτσιών αν και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολλές οι αναρτήσεις για τον άτυχο 39χρονο αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

Ο γνωστός Έλληνας Dj, Δημήτρης Μπέλος γνωστός και ως Decibel, δε κατάφερε να μείνει στη ζωή. Πάλεψε πολλές μέρες στην εντατική με το θανατηφόρο ιο.

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι δυνατο καλο ταξιδι καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του στα παιδακια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News