Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Έντονη φημολογία για lockdown στην Πέλλα - Τι ακριβώς ισχύει


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε έντονα μια φήμη που αναφέρει ότι την ερχόμενη Πέμπτη ο Ν. Πέλλας θα τεθεί σε καραντίνα.

Παρά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων πανελλαδικά και παρά το γεγονός ότι η βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο, μέχρι αυτή την ώρα οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν αυτές τις φήμες.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια επίσημη ανακοίνωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στους Νομούς που κινδυνεύουν να μπούνε σε κόκκινο συναγερμό και μέσα σε αυτές δεν αναφέρθηκε η Πέλλα.

3 σχόλια:

  1. Αντε ηρεμήστε όλοι μπας και δούμε κανένα ευρώ το 3ημερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μάσκα μπάς και τα καταφέρουμε.....Το πιστεύουμε και το παλεύουμε...Αντισηπτικά παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News