Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ανάπλαση δέρματος: Στην Αριδαία η θαυματουργή διαδικασία του Dermapen 4


DERMAPEN 4: Η εξελιγμένη θεραπεία microneedling. Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, ενεργοποιεί τον ιστό και επιτυγχάνει ανάπλαση του δέρματος!

Το microneedling είναι μία μη επεμβατική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τη θεραπεία του δέρματος. Μέσω ελεγχόμενου μικροτραυματισμού ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης και επανόρθωσης των ιστών σε πρόσωπο, λαιμό ή και στο σώμα. Με το Dermapen4 επιτυγχάνεται ανανέωση του δέρματος και λάμψη της επιδερμίδας. Η εξελιγμένη ψηφιακή και αυτοματοποιημένη τεχνολογία του προσδίδει εξαιρετική άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα στην εφαρμογή. Συνιστάται για όλους τους μήνες του χρόνου. Προσοχή: Μην εμπιστεύεστε κάθε συσκευή μικροβελονισμού και μην προσδοκάτε από όλες το ίδιο αποτέλεσμα!

Μπορούμε να επαυξήσουμε την θαυματουργή, φυσική επουλωτική διαδικασία που επάγεται με το Dermapen 4, διαχέοντας ταυτόχρονα μεσοθεραπευτικά υλικά όπως υαλουρονικό κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμίνες και αμινοξέα, μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται με αυτήν την ειδική συσκευή. Με την ταυτόχρονη διάχυση των ουσιών αυτών, θεμελιωδών για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή βελτίωση των μικροατελειών του, ενυδάτωση και σύσφιξη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News