Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Γαρέφι: Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του χωριού


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Μόνο ως θετική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την εξέλιξη που αφορά στην ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στο Άνω Γαρέφι και συγκεκριμένα σε δρόμο που εξυπηρετεί τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του χωριού.

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 225.000 ευρώ, το οποίο σχεδιάστηκε, προετοιμάστηκε και εξασφαλίστηκε από την Διοίκηση του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου, μέσω της Αναπτυξιακής Πέλλας, στην οποία μέχρι και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος και στηρίζει την υλοποίηση έργων που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και των κτηνοτρόφων.


Όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης, το έργο αυτό δημοπρατείται στις 3/11/2020. Πρόκειται για οδό που εξυπηρετεί τους κτηνοτρόφους καθώς εκεί βρίσκεται το σύνολο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του Γαρεφειου. Όπως δήλωσε, «αναβαθμίζοντας τις υποδομές σε έναν κλάδο του πρωτογενή τομέα που πρέπει να στηριχθεί με όλους τους τρόπους, αναβαθμίζουμε την περιοχή μας. Τελεσφορεί έτσι μια προσπάθεια ετών για την επίτευξη του έργου».


Είναι θετικό το γεγονός ότι υλοποιούνται τόσο σημαντικά έργα, ωστόσο ελπίζουμε η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κετικίδης να αφήσουν και το δικό τους στίγμα, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε ένα έργο και δεν έχουν μπει στη διαδικασία να εκπονήσουν μελέτες, αλλά αρκούνται στην υλοποίηση έργων της προηγούμενης Διοίκησης του Δημήτρη Μπίνου. 

Ακολουθούν οι σχετικές αποφάσεις της Διοίκησης Δ. Μπίνου:





 

5 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα μην κανουν εργο αυτοι δεν μπορουν ουτε τα βασικα. καλα ποου τους αφησε εργα ο μπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν λες οτι πρωτα κοιτάνε τα χωριά τους και τελευταία την Αριδαία

      Διαγραφή
  3. Μάλιστα
    Αυτοι ριχνουν άσφαλτο στα χωράφια, και η Αριδαία είναι γεμάτη τρύπες ,και κακοτεχνιες του μεγάλου αποχετευτικού, παρακαταθήκη απο το τεράστιο έργο πνοής που μας άφησε ο Μπίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στον κύριο Μπινο . Τεσσερις προηγούμενη δημαρχοι μόνο ψέμματα. Ειπε και το κανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News