Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπός: Ενημέρωση για την ίδρυση ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη του συλλόγου, για την αγορά των μετοχών και την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Θα κυκλοφορήσουν 1500 μετοχές προς διάθεση, οι οποίες έχουν ονομαστική αξία 20€ η κάθε μία και η προθεσμία αγοράς έχει διάρκεια 15 ημερών.

Για περισσότερες πληρφοφορίες καλέστε στο: 697 7012820 (Τσιτιρίδης Γιάννης)

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αλμωπός Α.Π.Ο Αριδαίας 2020:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(άρθρου 61,64 και 68 του ν. 2725/1999 για την κάλυψη μετοχικού κεφαλαίου υπό σύσταση ΠΑΕ)

Ενεργούντες ως μέλη της προσωρινά διοικούσας επιτροπής της υπό σύστασης «Ο ΑΛΜΩΨ Α.Π.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 Π.Α.Ε.» ΠΡΟΣ

Τα μέλη του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου Α.Π.Ο. ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της από 2/21-6-2020 απόφασης της Γ.Σ. του σωματείου Α.Π.Ο. ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ περί ίδρυσης ΠΑΕ με μετοχικό κεφάλαιο 30.000 ευρώ διαιρούμενο σε χίλιες πεντακόσιες (1.500) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας δέκα (20) ευρώ εκάστης και σύμφωνα με τα άρθρα 61, 64 και 68 του ν. 2725/1999 καλείσθε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου σε δεκαπέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών τις οποίες επιθυμείτε να αναλάβετε.

Αριδαία, 16-10-2020

Η Προσωρινά Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News