Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Αριδαία: Ομάδα νεαρών άναψε φωτιά και προκάλεσε φθορές σε παιδική χαρά (ΦΩΤΟ)


Ένα περιστατικό το οποίο προκαλεί έντονες αντιδράσεις, σημειώθηκε το βράδυ στην πόλη της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, ομάδα άγνωστων νεαρών προκάλεσε μικροφθορές και έβαλε φωτιά μέσα στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί των οδών Διοικητηρίου και Ερμού (περιοχή Α.Τ. Αριδαίας).

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που καταστρέφουν με τόσο μεγάλη ευκολία ότι δεν τους ανήκει, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

14 σχόλια:

  1. Με αστυνομία ανύπαρκτη τέτοια και χειρότερα θα έχουμε όλο και ποιο συχνά. Το αστείο είναι οτι και προχτες το βράδυ νεαροί ίσως να ήταν και οι ίδιοι που εβαλαν φωτιά στο πάρκο, ηταν μαζεμένοι πισω απο την αστυνομία στο δημαρχείο.
    Είχαν μουσική στην διαπασών και τα τραγούδια που έβαζαν έβριζαν την αστυνομία.
    Μήπως έβρεχε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά τα πιτσιρίκια είναι το προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιτσιρικια που οδηγανε μηχανακια και αυτοκινητα χωρις κανεις να τους ελεγχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και στο τέταρτο δημοτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν ειδοποιητε την αστυνομία εκείνη τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά εάν φυσικά τα βλέπετε όσοι περνάτε από εκεί, να πάρουν το μάθημα τους μερικά τσογλανακια να τους φύγει η μαγκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άξιοι σέ ένα κράτος μπουρδέλο σιγά τό νέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σε όλους τους σχολιαστές. Όλοι μιλάτε για τα πιτσιρίκια, τα τσογλανακια και την αστυνομία. Για τους γονείς τους δεν μιλάει κανείς!!!! Αυτοί έδωσαν την αγωγή στα παιδιά τους. Αυτοί έχουν την ευθύνη για τα ανήλικα παιδιά τους σύμφωνα με το νόμο. Και σύμφωνα με τη λογική λέω εγώ. Αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν τις ζημιές αν κληθούν από την αστυνομία την οποία κάποιος θα πρέπει να ειδοποιήσει για να επέμβει.
    ΥΓ Δεν δικαιολογώ τα παλιοπαιδα σε καμία περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  9. Εδώ μας τελείωσε η δημοκρατία και εσάς σας πείραξαν τα παιδιά σας;Γράφουμε σχόλια εν έτει 2020 και λογοκρίνονται και δε δημοσιεύονται.Και δεν είναι η πρώτη φορά.Καληνύχτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σχόλια ανωνυμα και λογοκρίνονται; στην ΕΡΤ που πληρώνεις απευθηνεσε αγαπητέ; ιδιωτικο σαιτ ειναι και κανει οτι γουστάρει, αν διαφωνείς εχει και αλλού πορτοκαλίές που κάνουνε λεμόνια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News