Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Πέτσας: «Ορατό το γενικό lockdown»

Καθησύχασε ωστόσο, λέγοντας ότι «τώρα δεν είμαστε εκεί, αλλά στο τραπέζι πρέπει να έχουμε όλες τις επιλογές. Το πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο θα καθορίσει τις αποφάσεις»

Το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown είναι πάντα ορατό και δεν έχει φύγει από το τραπέζι της κυβέρνησης και της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Το ξεκαθάρισε άλλωστε κι ο Στέλιος Πέτσας όταν κλήθηκε να απαντήσει σχετικά: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Το πρόβλημα είναι δυναμικό, εξελίσσεται. Δεν αποκλείουμε τίποτα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα βάλει ποτέ στη ζυγαριά τη δημόσια υγεία με οτιδήποτε άλλο. «Δεν υπάρχει δίλημμα "οικονομία ή υγεία"». Συνεχίζοντας εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα εκτυλίσσονται στην κοινωνία, αναφορικά με τη διασπορά του ιού και τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ: «Ανησυχούμε να μην ξεφύγει η κατάσταση και πιεστεί το σύστημα υγείας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί» επανέλαβε.

Καθησύχασε ωστόσο, λέγοντας ότι «τώρα δεν είμαστε εκεί, αλλά στο τραπέζι πρέπει να έχουμε όλες τις επιλογές. Το πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο θα καθορίσει τις αποφάσεις».

3 σχόλια:

  1. Όλα τα ξεκάνατε. Και τον τουρισμό βυθίσατε και την πανδημία θεριέψατε.
    Άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μελέτη του ΑΠΘ σας προειδοποιούσε εδώ και μήνες.
    Το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη πουλάγατε και τον τουρισμό που τάχα δεν είχε να φοβηθεί κανείς τίποτα.
    Τώρα μαζί με το τίποτα που άφησαν, άφησαν και χιλιάδες κρούσματα. Καταστροφή οικονομική και υγειονομική
    Είστε μόνο για λαμογιές.
    Τώρα δεν συμμαζεύεται. Θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι ειχες και τον συριζα που ουρλιαζε για τα τουριστικα κ ελεγε θα καταστραφουν ανθρωποι, αρα φαγανε σκατα και οι δυο τους.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News