Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Λ. Βασιλειάδης: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων

Παρέμβαση Λάκη Βασιλειάδη στην ΚΤΥΠ ΑΕ

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δυστυχώς η σημερινή πυρκαγιά στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων κατέστρεψε ολοσχερώς την κεραμοσκεπή και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη σχολική μονάδα.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚτΥπ ΑΕ κ Τ. Κατσίπο, ο οποίος και ενημέρωσε το Βουλευτή ότι θα στείλει κλιμάκιο από τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα μελέτη ανακατασκευής της σχολικής μονάδας. Τόσο η μελέτη, όσο και η ανακατασκευή θα χρηματοδοτηθεί από την ΚτΥπ, η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κ. Κατσίπο για την άμεση ανταπόκριση στις παρεμβάσεις του. Ενημέρωσε ήδη τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρ. Μπάτση, ώστε να συντονιστούν οι υπηρεσίες και οι ενέργειές τους.

Ελπίζουμε ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

4 σχόλια:

  1. Καλώς τον. Που κρυβόσουν τόσο καιρό και δεν έκανες εμφανίσεις. Εδώ ο συνάδερφο σου ακόμα και για τις ελλείψεις των σχολείων στον νομό ενδιαφέρθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε τώρα να δείτε φίλοι, πόσο μεγάλο, απαράμιλλο και θεατρικό ενδιαφέρον θα δείξουν για το σχολείο οι εθνοπατέρες, μόνο και μόνο για ψηφαλάκια. Παρακολουθείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή για να αποκατασταθεί ένα σχολείο που κάηκε πρέπει να επέμβει βουλευτής; Ρε πού ζούμε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ (ΜΑΝΔΑΛΟ) ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ . ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΚΑΘΡΕΥΤΑΚΙΑ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News