Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση του Χρ. Μπάτση «ως γονιός, ως Προμαχιώτης, ως Δήμαρχος»

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, για τη φωτιά στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων:



 

12 σχόλια:

  1. Κάθε φορά που γράφει κάτι οι λέξεις "ισοπεδωνοντε"...
    Ας κάνει έναν ορθογραφικό έλεγχο πριν αναρτήσει...
    Δήμαρχος είναι... Ας το χωνέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χωνέψτε το : οι Δήμαρχοι γνωρίζουν τα στοιχειώδη.Τα καλά παιδιά ας πάνε ψάλτες στην εκκλησία.Για Δήμαρχο χρειάζεται γνώστης αετός που φέρνει λεφτά.
    Καλά παιδιά είναι γεμάτο.Αετούς μπορείς να μου βρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε πατριώτη,
    λίγος σεβασμός στην Ελληνική γλώσσα δεν βλάπτει...
    Την έχεις ισοπεδώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταμτήστε την κριτική.Υπάρχει κόσμος που δεν ήξερε στη ζωή του τι ειναι αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σίγουρος ότι τους έγλει... εεε... τους ευχαρίστησε όλους;
    Μήπως ξέχασε κάποιο σε κάποιο υπόγειο;
    Να δώσει κι άλλη μια ευχαριστίες για το νηπιαγωγείο στο χωριό του που το χτίζουν σαράντα χρόνια.
    Το νηπιαγωγείο των Προμάχων και το γιοφύρι της Άρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την πρωτη στιγμή όσοι ψήφισαν τον κ. Μπα τση ήξεραν ότι δεν είναι ουτε γιατρός, ουτε δικηγόρος ουτε τέλος παντων κάποιος που θα μπορουσε να μιλήσει χωρίς ορθογραφικά η συντακτικά λάθη. Προσωπικά, αν και δεν τον ψήφισα, ρίχνω το βάρος στους συμβουλους που έχει γυρω του. Ας τον βοηθήσουν να μην κάνει τέτοιου είδους λάθη. Και στην τελική είτε είναι ορθογραφημενο το ρήμα 'ισοπεδωνω' είτε όχι δεν έχει επίπτωση στην κατασκευή της στέγης. Απλά καλό είναι το βοηθητικό προσωπικο του Δημάρχου να κάνει σωστά την 'επικοινωνιακή' δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ως γονιός, σου εκκφράζω την συμπαράστασή μου γιατί είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά. ως Προμαχιώτης, δεν μου λέει κάτι γιατί εγώ δεν είμαι από το χωριό σου αλλά στεναχωρέθηκε για το σχολείο σας ίσως περισσότερο από εσένα, ως Δήμαρχος, ας αναλωγιστείς εσύ τι έπρεπε να κάνεις , τι έκανες , να έχεις ψυλά το ανάστημά σου γιατί αυτοί που χειροκροτάς όπως και τον προηγούμενο θα σε αδειάσουν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ τυχαία όλα αυτά παντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να φέρει έμπειρο γνώμονα να δούμε τι έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταμενιτης μπατσης και καρασμανης δεν θα υπάρχετε μετά την τετραετια να το θυμάστε ειδικά εσύ σταμενιτη που τον στηρίζεις στα κρυφά και στα μουλωχτά.. Και τρώτε πολύ καλό φαγητό μαζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ!! έχεις μηχανικούς στον δήμο. ας κόψουν τον καφέ και τις βόλτες με τα λεφτά μας! και αν δεν μπορούν τα παιδιά υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News