Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η πολιτική της απαξίωσης και της εσωστρέφειας συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας


Καθημερινά επιβεβαιώνει η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας την πολιτική της εσωστρέφειας και της απαξίωσης κάθε προσπάθειας που έχει ως στόχο την ανάδειξη της περιοχής μας, με τα οποία έχει επιλέξει να πορευτεί από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πριν από ένα χρόνο.

Σήμερα Παρασκευή, κλιμάκιο Σέρβων αξιωματούχων και υψηλόβαθμων στελεχών και τελειόφοιτων της Αστυνομικής Σχολής της Σερβίας, επισκέφτηκε το Σέρβικο μνημείο του Εξαπλατάνου. Εκεί πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Σέρβικο μνημείο πεσόντων, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Σέρβους στρατιωτικούς που πολέμησαν στην περιοχή μας κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης, κατατέθηκε στεφάνι από αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας και εκπροσώπους των Σερβικών ενόπλων δυνάμεων.

Από την τελετή απουσίαζε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Είναι η πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια όπου πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση, που ο Δήμαρχος απουσιάζει και απαξιώνει με αυτόν τον τρόπο όλους αυτούς τους ανθρώπους που επισκέπτονται την περιοχή μας με μεγάλο σεβασμό για να τιμήσουν τους νεκρούς τους. Παράλληλα, είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση αποκρύφτηκε από τον τοπικό Τύπο, σε μια προσπάθεια να υποβαθμιστεί ως γεγονός. Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά, φανερώνεται όλο και περισσότερο η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του την Διοίκηση του Δήμου. Τους Σέρβους υποδέχτηκε ο Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Ανδρονίκου και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας.


Θυμίζουμε, ότι κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο, οι συγκεκριμένες επισκέψεις τύχαιναν μεγάλης πανελλαδικής προβολής αλλά και σεβασμού από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή. Κορυφαία στιγμή η υποδοχή από τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, του Προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μάλλον, αναδεικνύεται προφητική η τελευταία δήλωση του κ. Μπίνου ως Δήμαρχος τη μέρα που παρέδωσε τον Δήμο στον κ. Μπάτση, όπου τον είχε καλέσει να συνεχίσει να προωθεί την εξωστρέφεια για να πάει ακόμα πιο ψηλά ο Δήμος μας.

7 σχόλια:

  1. Που είσαι ρε Μπάτση; Είσαι δήμαρχος, θα το χωνέψεις ποτέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέματα ναχαμε να λέγαμε ότι
    Ότι ναναι ρε Σταύρο φτάνει πια
    εχεις κουράσει με το να βλέπεις
    παντού φαντάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα τι σε νοιαζει αν τα βλεπει, εσυ δες το συντροφο σου και νιωσε ομορφα.

      Διαγραφή
  3. Δεν ξερω τι λεει για τον Μπηνο,Αλλά ο Τωρινός δήμαρχος και ο πρόεδρος του στον Εξαπλατανο που ηταν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News