Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ο Αγιασμός στο σχολείο μας θα γίνει την Πέμπτη 17/09/2020 στις 9:00 το πρωί.

Οι μαθητές/τριες θα έρθουν στο σχολείο στις 8:15 το πρωί.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί ο Covid-19, οι μαθητές/τριες θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα. Διαφορετικά με βάση το νόμο, θα απομακρύνονται από το σχολείο και θα παίρνουν απουσίες.

Αναλυτικότερα την πρώτη μέρα οι μαθητές/τριες:

- Θα τακτοποιηθούν σε τμήματα

- Θα ενημερωθούν από τους καθηγητές για την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων, με στόχο την προστασία της υγείας ολόκληρης της μαθητικής κοινότητας

- Θα προμηθευτούν από μια μάσκα πολλαπλών χρήσεων ο καθένας, που πήρε το σχολείο από τον Δήμο

- Θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία. Δε χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντες, το σχολείο φρόντισε τα βιβλία να διανεμηθούν στους μαθητές σε σακούλες

- Θα πάρουν το πρόγραμμα της επόμενης μέρας και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο και στυλό.

Θα είμαστε σε επικοινωνία για οτιδήποτε νεότερο.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Από τη Διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News