Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Αλλάζουν όλα στη διασκέδαση - Τέλος το ποτό στα όρθια

Αύγουστος χωρίς πανηγύρια

Διαφοροποιήσεις και στο κομμάτι της διασκέδασης φέρνει η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή θα απαγορεύονται οι όρθιοι θαμώνες σε μπαρ και κέντρα διασκεδάσεως, με την πληρότητα να περιορίζεται στους καθήμενους.

Αύγουστος χωρίς πανηγύρια

Διαφορετικός θα είναι ο Αύγουστος, καθώς ανακοινώθηκε παράταση στην απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών δημοσίων ανοιχτών εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του μήνα.

Περιορισμός στους καλεσμένους στους γάμους

Τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν σε γάμο στη Θεσσαλονίκη οδήγησαν να μπει περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων.

Έτσι, από τη Δευτέρα 3/8 έως 15/8 θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαφτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων.

Παραμένει η απόσταση στις παραλίες

Τέλος και καθώς ο καύσωνας στέλνει τον κόσμο στην παραλία παρατείνονται τα μέτρα τήρησης αποστάσεων σε παραλίες έως το τέλος Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News