Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Τα Φροντιστήρια Κόρακα είναι η επιλογή σου!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!

Οι μαθητές του νέου Λυκείου θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη νέα πραγματικότητα που φέρνει η αλλαγή του συστήματος. Στο εξής θα προσμετράται η βαθμολογική επίδοση των τριών τάξεων του Λυκείου για τον υπολογισμό του βαθμού πρόσβασης στα ΑΕΙ.

Το σχολικό έτος 2013-2014 που εφαρμόστηκε η τράπεζα θεμάτων για πρώτη φορά στην Α' και Β' Λυκείου, οι μαθητές μας ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ!

Στα φροντιστήριά μας επινοήσαμε ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ώστε να ανταποκριθούμε στη νέα πραγματικότητα.

- ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΛ - ΕΠΑΛ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ

- ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ - ΑΔΕΡΦΙΑ

- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

- Κάθε χρόνο οι επιδόσεις των μαθητών μας στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι οι ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Εγγραφές καθημερινά
10:30 - 13:30

Έναρξη μαθημάτων Α'-Β' ΓΕΛ, Γ' ΕΠΑΛ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η επιτυχία στα ΑΕΙ ξεκινά από την Α' Λυκείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News