Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Μεγάλες ζημιές στις παραγωγές της Αλμωπίας από την ανεμοθύελλα και το χαλάζι

Άμεση παρέμβαση Τζαμτζή στον ΕΛΓΑ

Η σημερινή χαλαζόπτωση που έπληξε πολλές περιοχές της Αλμωπίας, ήταν άλλη μια "χαριστική βολή" για τους παραγωγούς μας που βλέπουν φέτος το εισόδημά τους να καταποντίζεται και να χτυπιούνται αλύπητα.

Δήλωση του Αντιπεριφερειαρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή:

Ενημέρωσα την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κ. Παππα για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα και το χαλάζι στην Πολυκάρπη, Τσάκωνες, Εξαπλάτανο και άλλες περιοχές της Αλμωπίας. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ που ήδη είναι στην περιοχή θα κάνουν προεκτιμήσεις των ζημιών, οι οποίες θα φανούν καλύτερα τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News