Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ν. Παρούτογλου σε Χρ. Γεωργίου: «Να αποφεύγετε τέτοιου είδους φασιστικές τακτικές»

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω στον κ. Γεωργίου Χρήστο, με αφορμή την χθεσινή του δήλωση.

Πρώτα από όλα θεωρώ ότι, η αναφορά σας στην φράση «Σε ένα χρόνο μας πήγατε πέντε χρόνια πίσω» καθίσταται αποκλειστικά αντανάκλαση του δικού σας εαυτού. Μάλλον δηλαδή εσείς προσωπικά πήγατε 5 χρόνια πίσω.

Όσον αφορά, την άστοχη τοποθέτηση σας για το πόσιμο νερό σας προτρέπω να ανατρέξετε στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα τις ημερομηνίες 2/4/2020 καθώς και 28/4/2020 όπου υπάρχει σχετική ενημέρωση για τις αναλύσεις νερού. Φυσικά σε αυτό το σημείο σας παραθέτουμε την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας (deyaalmopias.gr), η οποία συνεχώς ανανεώνεται κάθε φορά που γίνονται νέες αναλύσεις αλλά και για όποιο άλλο ζήτημα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας επιθυμείτε να ενημερωθείτε, όπως γνωρίζετε και εσείς ο ίδιος.

Όσον αφορά, το δίκτυο της Αριδαίας και τα υπόλοιπα που εντάσσονται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», θα εντοπίσατε και ο ίδιος στην πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες 25/08/2020, εάν μελετήσατε με προσοχή, ότι τα θέματα 8,9,10 αφορούν Προγραμματικές Συμβάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με τον Δήμο Αλμωπίας για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων.

Το θέμα 8ο αφορά την Μελέτη Αντικατάστασης Δικτύου Ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Ξιφιανής για το οποίο ακυρώθηκε η προηγούμενη προγραμματική Σύμβαση και λήφθηκε απόφαση για νέα, ώστε να οριστεί επιτροπή παρακολούθησης των όρων της Σύμβασης, η οποία αποτελείται βάσει της νέας προγραμματικής σύμβασης από την κα. Μονογενίδου Μαρία και τον κο. Ιατρίδη Γεώργιο.

Το θέμα 9ο αφορά την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας, η οποία ακυρώθηκε και λήφθηκε εκ νέου για τον ίδιο λόγο.

Το θέμα 10ο αφορά την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με αντικείμενο την βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. με υποέργα τα ακόλουθα:

Α) Αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό της Αριδαίας.

Β) Παρεμβάσεις σε υφιστάμενα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αλμωπίας.

Γ) Δαπάνες σωστικών αρχαιολογικών εργασιών που αφορούν τα δύο παραπάνω υποέργα.

Δ) Δαπάνες ΟΚΩ στα πλαίσια των υποέργων Α και Β.

Συνεπώς, αντιλαμβάνομαι δύο τινά, ότι δηλαδή ή τα θέματα δεν διαβάσατε ή εσκεμμένα προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις άσκοπα, εφόσον τις δηλώσεις σας μόνο αερολογίες θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω καθώς και αβάσιμες.

Ακόμα, εάν εννοείτε στοχευόμενο δίκτυο δικών μου δημοτικών συμβούλων, το έργο που έγινε στην βιομηχανική περιοχή , σας πληροφορώ ότι, υπάρχει αίτηση (την οποία και σας επισυνάπτουμε) από το έτος 2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 456/15-09-2011, από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ΒΙ.ΠΕ. Αριδαίας, πράγμα για το οποίο το έκρινα αναγκαίο και απαιτητό προς υλοποίηση.

Το γεγονός ότι, δεν το υλοποιήσατε εσείς κατά την διάρκεια της δικής σας θητείας η οποία ήταν πολύ μεγαλύτερη από την δική μου (δέκα μήνες βρίσκομαι στην ΔΕΥΑΑ) , ενώ είχατε επίγνωση της όλης κατάστασης, σε δύο λόγους μπορώ να το στηρίξω. Ή ότι ήσαστε ανίκανος να το υλοποιήσετε ή ότι εσείς ο ίδιος κρίνατε υποκειμενικά ότι, δεν υπάρχει αναγκαιότητα εγκατάστασης δικτύου υδροδότησης στην ΒΙ.ΠΕ. Κρίνατε δηλαδή πως η βιομηχανική περιοχή της Αριδαίας θα πρέπει να παραμένει χωρίς νερό.

Εάν, δεν αναφέρεστε σε αυτό αλλά σε κάτι άλλο , τότε σας ζητώ συγγνώμη και σας καλώ να υποδείξετε το δίκτυο στο οποίο αναφέρεστε. Τότε λοιπόν για να γίνομαι απόλυτα ξεκάθαρος, θα παραιτηθώ όχι μόνο από πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ αλλά και από Δημοτικός Σύμβουλος.

Θα ήθελα να σας παραπέμψω μιας και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι χάνετε κάπου τα δρώμενα, στο δελτίο τύπου πεπραγμένων της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας το οποίο αναρτήθηκε στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα στις 05.06.2020 . Σήμερα το απόγευμα μάλιστα θα δημοσιευθεί νέο δελτίο τύπου που αφορά πεπραγμένα των τελευταίων μηνών.

Άλλωστε στις εξυπηρετήσεις φίλων είστε ο πρώτος διδάξας μιας και σε δικαστική υπόθεση που κατά της ΔΕΥΑΑ στην οποία φίλος σας δικαιώθηκε πρωτόδικα με το ποσό των 350.000,00€ δεν ασκήσατε έφεση με αποτέλεσμα να ζημιώσετε την επιχείρηση.

Τελειώνοντας την τοποθέτηση μου, να σας υπενθυμίσω κάτι ακόμα που σίγουρα γνωρίζετε αλλά ίσως ηθελημένα θέλετε να κάνετε πως ξεχνάτε. Οι επισκέψεις σας στην υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας δεν ήταν λίγες με αποκλειστικό σκοπό την παραλαβή φορολογικής ενημερότητας από την ΔΟΥ Εδέσσης. Ως υπηρεσία προσπαθούσαμε να σώσουμε την ρύθμιση των δόσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με την ΔΟΥ με σκοπό να καταστεί η επιχείρηση ενήμερη αλλά και για να πάρετε και εσείς ο ίδιος φορολογική ενημερότητα. Λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούσαν τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο οι δόσεις κινδύνευαν να απολεσθούν. Από τον μήνα Απρίλιο, μέσα από ορθολογικές μεθόδους προγραμματίσαμε κάποιες πληρωμές με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν καταβληθεί 90.000,00 ευρώ στο δημόσιο ταμείο.

Κύριε Γεωργίου, λυπάμαι που οδηγείστε σε τέτοιες μικροπρεπείς δηλώσεις φτάνοντας στο σημείο να ζητάτε την παραίτηση κάποιου. Θα σας συμβούλευα να αποφεύγετε από δω και στο εξής τέτοιου είδους φασιστικές τακτικές και να επικεντρωθείτε στην αυτοκριτική σας, εκτός και αν πιστεύετε πως τα κάνατε όλα καλά…

ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9 σχόλια:

  1. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που μου αρέσει σ' αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι μιλάει πάντα με αποδείξεις και στοιχεία και όχι λόγια του αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπαρουτογλου είδαμε απαντήσατε και πήρατε άμεσα θέση για το συγκεκριμένο θέμα. για το άλλο θέμα που εκκρεμή απάντηση σας θα πάρετε θέση να μας πείτε με ποιο σκεπτικό κάνετε εξαίρεση ανάμεσα στους πολίτες της Αλμωπίας και κατά αρεσκείας σας κάνετε χατηρακια δημιουργώντας αόρατες και παράνομες παροχές νερού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας εχετε πριξει με αυτη την παρανομη παροχη νερου, λες και ειναι η μοναδικη σε ολη την Αλμωπια! Σχολιαζετε παντου ολη την ωρα! Βλεπετε σας εχουν γραμμενους, οποτε αν εχετε τα κοτσια καντε τους μηνυση!!

      Διαγραφή
  4. Εσείς οι φωστήρες της δευα νυν και πρώην μαλώνετε για το μαγαζί λες και είναι δικό σας..Στα Δ/Σ παίρνατε και παίρνουν ως και σήμερα το 50€ για να αμοιφθει η σοφία που κατατέθηκε και πριν και τώρα για να καταφέρετε να δημιουργήσετε χρέος 6.500.000€ και να το αποπληρώσουν οι καταναλωτές .. Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία_ σοφία.. Σωστά πληρώνεται και με 50€ έξτρα . Βραβείο επιχείρηματικοτης πρέπει νά σάς απονείμουν.. Επειδή όμως μου το ζήτησε και δεν μπορούσα να αρνηθώ ο Διευθυντής της δευα " έλα να μας βάλειι σε τάξη" γι αυτό κι "έσπασα το κεφάλι μου να βρω λύση για την σωτηρία της δευα των παχυλων μισθών και του 50€ρω.. Λοιπόν υδρομετρητα πολλά στους ουρανούς έτσι ώστε όταν βρέχει να γράφουν αμέτρητα κυβικά.. και με το τέλος 80τοις 100 οι λογαριασμοί θά είναι υπέρογκου..Ο καλός ΘΕΌΣ όμως επειδή είναι μεγαλόψυχος δεν θα διαμαρτυρηθεί και θα σας πληρώνει αμέσως.. Έτσι και τα χρέη θά ξεπληρώθουν και οι μισθοί όχι μόνο δεν θα μειωθούν αλλά θα αυξηθούν με τέτοια έσοδα.... Όσο για την σοφία μου δεν θέλω τίποτα .. (ΚΆΒΟΥΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οτι εχεις απληρωτες δοσεις του διακανονισμου 4 μηνες σιγουρα δεν σε τιναει παντως Κ Νικο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να απαντήσει ο Γεωργίου πολύ βαριές κατηγορίες. Έβαλε μέσα την ΔΕΥΑ 350000 ευρώ είπε ο παρουτογλου για φίλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λίστα με ονόματα όσων χρωστάνε θα έχουμε ποτέ δημοσίως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και λίστα με τους ΧΡΉΣΙΜΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ..(ΚΆΒΟΥΡΑΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News