Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κατρακυλάει η δημοτικότητα της Δημοτικής Αρχής Μπάτση - Παρούτογλου: «Ποιο είναι το έργο σας εδώ και ένα χρόνο;», αναρωτιούνται οι πολίτες

Η κριτική του κόσμου γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονη και είναι ικανή να τραντάξει όλο το οικοδόμημα, που εξ αρχής δεν στηρίχθηκε σε γερά θεμέλια

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ "ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ... ΚΟΡΔΕΛΑ" "ΠΝΙΓΟΥΝ" ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μήνας αποφάσεων θα είναι ο Αύγουστος για τη Δημοτική Αρχή Μπάτση - Παρούτογλου. Αυτό οφείλεται από τη μια στη συμπλήρωση ενός έτους από τη μέρα που ανέλαβαν τα ηνία του Δήμου και από την άλλη στο γεγονός ότι λήγει τυπικά τουλάχιστον η θητεία των Αντιδημάρχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό πρόβλημα εντοπίζεται στην Αντιδημαρχία Καθημερινότητας. Πρόκειται για έναν τομέα που έχει αποτύχει παταγωδώς η Δημοτική Αρχή, όχι τόσο λόγω προσώπου, αλλά λόγω της γενικής φιλοσοφίας που υπηρετεί η Διοίκηση.

Ο Δήμαρχος ψάχνει τον τρόπο να φορτώσει όλα τα στραβά στον Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωρίδη, του οποίου η παρουσία στη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται υπό αίρεση. Στις 31 Αυγούστου λήγει τυπικά η θητεία του και συνεργάτες του Δημάρχου του εισηγούνται να τον αντικαταστήσει, καθώς θεωρούν ότι δεν μπορούν να έχουν λόγο στο εργοτάξιο. Δεν αποκλείεται να λήξει και η συνεργασία, η οποία στηρίχθηκε καθαρά στη διανομή της εξουσίας. Η έλλειψη επικοινωνίας, το γεγονός ότι ο κ. Μπάτσης έδιωξε από πάνω του τις μεγάλες ευθύνες και τις παραχώρησε στον τέταρτο συνδυασμό και μια σειρά άλλων λάθος χειρισμών, έχει οδηγήσει την δημοτικότητα της Δημοτικής Αρχής σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η κριτική του κόσμου γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονη και είναι ικανή να τραντάξει όλο το οικοδόμημα, που εξ αρχής δεν στηρίχθηκε σε γερά θεμέλια. Πλέον οι φωνές της κοινωνίας που αναρωτιούνται δίκαια "ποιο είναι εδώ και ένα χρόνο το έργο της Δημοτικής Αρχής;", γίνονται όλο και περισσότερες, με πολλές απ' αυτές να παραπέμπουν και στις μεγάλες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Μπάτση, που έταζε "γη και ύδωρ".

Καθαριότητα, άρδευση και άλλοι σημαντικοί τομείς, μοιάζουν να βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο, με πολλούς να υπογραμμίζουν σκωπτικά "έχουμε όμως πεζόδρομο" και να θυμίζουν στον κ. Μπάτση και τους συνεργάτες του ότι εκλέχθηκαν με σημαία τα απλά και καθημερινά, στα οποία δυστυχώς χάνουν καθημερινά το στοίχημα.

Παράλληλα, ο κ. Μπάτσης έχει να διαχειριστεί μια ομάδα που δεν μπορεί ή και δεν έχει τη διάθεση να στηρίξει πολιτικά τις αποφάσεις του, ίσως επειδή δεν είναι προϊόν διαλόγου. Προφανώς, κατανοούν τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια οι χειρισμοί του Δημάρχου, όπως κατανοούν ότι βασικοί συνομιλητές του Δημάρχου είναι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο.

Έτσι, βλέπουμε φαινόμενα όπως για παράδειγμα του Αντιδήμαρχου Γιάννη Κετικίδη τον οποίο επέλεξε ως αναπληρωτή του και δεν έχει την παραμικρή πολιτική παρουσία και την ελάχιστη διάθεση να στηρίξει την πολιτική της Δημοτικής Αρχής. Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του σε σχέση με τις πεζοδρομήσεις κι ας είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Προφανώς επιβεβαιώνει έτσι τις πληροφορίες που τον θέλουν να "αδειάζει" τον Δήμαρχο σε αυτό το ζήτημα όπως και σε πολλά άλλα, πάντοτε όμως σε "πηγαδάκια" και όχι στον δημόσιο διάλογο.

13 σχόλια:

  1. ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΗΡΩΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΕΤΙΚΙΔΗ......... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ. ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην αφησει τον μισθο ο νικος και η παρεα του.
      μονο λογια ειναι.
      στηριζει στην πραξη τον μπατση στα παντα.

      Διαγραφή
  2. τι εργο να δειξουν.εχουν κανει ενα χρονο πανηγυρι τον δημο.δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυξανει διαρκως η δημοφιλια του Μπινου.
    Κλαιει ο κοσμος.
    Που εισαι Δημητρη;
    Γιατι μας αφησες;
    Τι θα γινουμε χωρις εσενα;
    Δε θελουμε πια να ζουμε.
    Θρηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΙΡΕΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΡΥΒΕΣΤΕ Η ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕΛΦΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

      Διαγραφή
  4. Ο Βεσκος κάνει κουμάντο. Και τώρα ασχολείται μόνο με Μυτιλήνη. Οσο για την συνεργασία πρέπει να κράτηση μέχρι του χρόνου για να μπορέσει να αναλάβει τα Λουτρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιοι ειστε εσεις που θα μιλησετε για τον γιαννακη τον κεντικιδη. η ιερη αγελαδα του δημου. μια ζωη εμισθος απο ειδικος συνεργατης μεχρι αντιδημαρχος. και ομως υπαρχουν πολλοι που τον πιστευουν και τον ψηφιζουν για να κανει την ζωη του. εδω ζουμε παιδια. ακομα να το καταλαβετε;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή τους ανίκανοι πλήρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πεζόδρομος αναγκαίος κι επιβεβλημένος. Άργησαν μάλιστα να τον καθιερώσουν, εξ ου και η άφρενος πολυλογία. Τα δικά σας ομμάτια αργούν να το διαπιστώσουν επειδή θίγονται τα συμφέροντα των χρηματοχαρτοφυλακίων σας.

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ... ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ...ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ..ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αs dosoun ta skoupidia se idiotes na katharisi h almopia epitelous opos ekane h edessa kai eine pentakathari dhmarxe dosta se idioti ta skoupidia na eisixaseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News