Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Καβάλα - 24 κρούσματα σε εργοστάσιο

Κίνδυνος για lockdown

Το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε στην Καβάλα με 24 νέα κρούσματα κορονοϊού να εντοπίζονται σε εργοστάσιο της περιοχής. Δραματική έκκληση είχε απευθύνει ο Ιατρικός Σύλλογος για τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Κίνδυνος για lockdown. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην Καβάλα καθώς έχουν εντοπιστεί 24 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο της περιοχής.

Σύμφωνα με το kavalapost o Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε 24 κρούσματα του νέου κορονοϊού τα οποία προέκυψαν μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή Καβάλας-Παγγαίου.

Ο «συναγερμός» σήμανε όταν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι σε βιομηχανία της περιοχής. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα των τεστ «έδειξαν» 24 κρούσματα, όλοι σχεδόν ασυμπτωματικοί.

Νέο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται στην Καβάλα προκειμένου να ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των 24 θετικών. Στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πριν 2-3 ημέρες πήγε στο νοσοκομείο Καβάλας ένας τεχνικός τοποθέτησης τεντών με συμπτώματα κορονοϊού. Το τεστ έδειξε πως είναι θετικός στον ιό και κατά την ιχνηλάτηση βρέθηκε θετική και η γυναίκα του που δουλεύει στο εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News