Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ με 153 νέα κρούσματα σήμερα - Τα δεύτερα περισσότερα από την αρχή της πανδημίας

Για το πώς κινείται ο κορονοϊός ενημερώνει και σήμερα, Πέμπτη 06.08.2020, ο ΕΟΔΥ, με γραπτή του ανακοίνωση

Ήταν 21.04.2020, όταν ο κορονοϊός “έδινε” 156 κρούσματα στην Ελλάδα, τα περισσότερα από ποτέ. Με μόλις τρία λιγότερα σήμερα, ο συναγερμός ηχεί πιο δυνατά από ποτέ. 11 νέες περιπτώσεις στις πύλες εισόδου. Κανένας νέος θάνατος και συνολικά 210 νεκροί στην Ελλάδα.

Για το πώς κινείται ο κορονοϊός ενημερώνει και σήμερα, Πέμπτη 06.08.2020, ο ΕΟΔΥ, με γραπτή του ανακοίνωση.

Ο κορονοϊός παραμένει ανάμεσά μας, με τα αυξημένα κρούσματα να έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ειδικούς, αλλά και… νέα μέτρα από την κυβέρνηση. Και η σημερινή μέρα, Πέμπτη 06.08.2020, δεν είναι μια καλή μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ αναφέρει πως εντοπίστηκαν 153 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, με τα συνολικά να είναι πια πάνω από 5.000 και συγκεκριμένα 5.123.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News