Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Λ. Βασιλειάδης: «Πιο κοντά στο Φυσικό Αέριο η Σκύδρα»

Ενδιαφέρον στη ΡΑΕ για κατασκευή και διαχείριση δικτύου διανομής

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε ότι δέχθηκε αίτηση για χορήγηση άδειας κατασκευής και διαχείρισης δικτύου διανομής φυσικού αερίου και για την πόλη της Σκύδρας. Αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο ότι υπάρχει ενδιαφέρον στην πράξη για το φυσικό αέριο στην Πέλλα, στο σύνολό της.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή παρακολουθώ στενά το θέμα την ενεργειακής αναβάθμισης, με το φυσικό αέριο να αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης για την Πέλλα. Με παρεμβάσεις προς όλα τα επίπεδα της διοίκησης, πιέζουμε ώστε, πρώτον, να υλοποιηθεί νέο δίκτυο διανομής και στη Σκύδρα και στην Αριδαία και, δεύτερον, να υλοποιηθεί σύνδεση απευθείας με τον αγωγό TAP, με την κατασκευή σημείου εξόδου στο Άσπρο.

Επικοινώνησα με τη Δήμαρχο Σκύδρας, κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία έχει δώσει και αυτή τον δικό της αγώνα για να φτάσει το αέριο στο Δήμο της. Αφού εκφράστηκε ενδιαφέρον, ελπίζουμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία και σύντομα να ξεκινήσουν οι εργασίες. Άλλωστε, η μελλοντική κατασκευή του σημείου εξόδου στο Άσπρο θα ευνοήσει πρώτη τη Σκύδρα, το Δήμο στον οποίο ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News