Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε καταστήματα της Αριδαίας

Οι έλεγχοι αφορούν κυρίως στην χρηστή μάσκας και γαντιών

Ελέγχους για την ορθή εφαρμογή των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε καταστήματα της Αριδαίας.

Οι έλεγχοι αφορούν κυρίως στην χρηστή μάσκας και γαντιών, όπως προβλέπετε από τα σχετικά μέτρα, τα οποία τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πιο αυστηρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

4 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση μαζεύει χρήματα από τον λαουτζίκο για να τα δώσει ως επιδόματα τον χειμώνα που θα είναι όλα κλειστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτό κατάλαβες εσύ.... Η αντίληψη σου χτυπάει κόκκινα! Δυστυχώς μερικές φορές για να καταλάβουν κάποιοι ανεγκέφαλοι πρέπει να πέφτουν πρόστιμα! Για το κοινό καλό όλων!

      Διαγραφή
    2. 1.19 συριζαίος;...ναί;...πονάς.

      Διαγραφή
  2. Όσο εσείς οι ψευτοπατριώτες της ψευτοδεξιάς βάζετε το κόμμα πάνω απο την πατρίδα θα συμβούν πολλά στραβά και να δω τότε τι θα λέτε.
    Όπως το παραμύθι που λένε κάποιοι βουλευτές της νέας δημοκρατίας, τι να παμε σε πολεμο με τους τούρκους δεν είναι καλύτερα να τα βρούμε ?
    Και πολλά άλλα σύντομα ο Μητσοτάκης θα πουλήσει το μισόΑιγαίο και εσείς καθίστε με το κόμμα σας και αφήστε την Πατρίδα σε εμάς του Έλληνες που πρώτα βάζουμε Πατρίδα και θρησκεία και μετά κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News