Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Δ. Μπίνος: «Ακύρωση της απόφασης για τις πεζοδρομήσεις και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου»

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

Εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούμε μία γενική αναστάτωση της πόλης της Αριδαίας, η οποία προκύπτει από την προχειρότητα με την οποία διαχειρίστηκε η Δημοτική Αρχή το σοβαρό θέμα των πεζοδρομήσεων.

- Οι επαγγελματίες της πόλης στην πλειοψηφία τους δεν συμφωνούν με τις πεζοδρομήσεις (σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου).

- Το Τοπικό Συμβούλιο Αριδαίας-Υδραίας έχει εκφράσει δημόσια τις διαφωνίες του.

- Όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της παράταξης του Δημάρχου, έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Διοίκηση ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, προτείνουμε την άμεση ακύρωση της απόφασης των πεζοδρομήσεων και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προκύψει μια απόφαση που δεν θα διέπεται από προχειρότητα και δεν θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Δημήτρης Μπίνος
πρ. Δήμαρχος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

17 σχόλια:

  1. Όπως διαλογιστηκες εσυ με τον ταρασιδη και τον κρεοπωλη... Έτσι; ασε κυριε Μπινο... Είσαι παρελθον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπατση τον τρεμεις τον μπινο επειδη ακριβως ξερεις οτι δεν ειναι παρελθον. δυστυχως για σενα ευτυχως για την αλμωπια ο κοσμος σε καταλαβε νωρις. ενας πολιτικος αποστατης που πουλησε την ομαδα που τον ανεδειξε για την καρεκλα. αυτο εισαι. κοροιδεψες πολλους οχι ομβς για πολυ. ο μπινος αν δεν ειχε εσενα και κατι αλλους να του βαζουν τρικλοποδιες για το συμφερον τους και μονο δεν θα εχανε. ομως δεν πειραζει. τα χρονια περνανε γρηγορα. θα το καταλαβεις συντομα χρησταρα. και τοτε θα δεις ποιος ειναι παρελθον.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 8:21. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Δημήτρη. Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Εσένα άξιζε να σε αποκαλούμε έτσι και θεωρώ πως σε αδικήσαμε παρασυρόμενοι από τις υποσχέσεις και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Συκοφαντήθηκες όσο λίγοι και μάλιστα από αυτούς που έβγαλες μπροστά. Αυτόν που έχουμε τώρα δεν ξέρω αν και ο ίδιος του το έχει καταλάβει ότι είναι δήμαρχος. Ας μάθει να συμπεριφέρεται και να μην το παίζει κάποιος γιατί το λάθος μια φορά έγινε. Δεν θα του λέει καλημέρα άνθρωπος μόλις χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο Μπάτσης επιλογή του Μπίνου είναι .Δυστυχώς η ελπίδα για ένα νέο πλάνο με σχέδιο για το μέλλον δεν προέκυψε.Ένα νέο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και άπειρος.

      Διαγραφή
  4. Πιστεύει κανείς από τους πολίτες της Αλμωπίας ότι ο Μπατσης μπορεί να σταθεί ως Δήμαρχος σε κάποια forum δημάρχων και να πάρει τον λόγο σε κοινό με υπουργούς και επισήμους. Την πατήσαμε ΚΡΙΜΑ στον τοπο. Για τον πεζόδρομο της Αλμωπίας μπορεί να πίνει καφέ, όπως και στους Προμαχους τσίπουρα. Μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Η ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΔΩ, ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε, απλα για να κανουν πολεμο τον ασχετο Μπατση παιζουν τα παιχνιδια τους, ντροπη σου Μπινο ετσι δεν ξαναγινεσε δημαρχος.

      Διαγραφή
  6. Μόνος ο Μπατσης έφυγε; Πιος του εμεινε να μας πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας αξίζει ο Δήμαρχος του φραπέ και του τσίπουρου
    Εδώ ζούμε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχαμε Δήμαρχο. Τώρα άλλοι κάνουν κουμάντο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλαδη ο Μπινος δεν θελει στην πολη του πεζοδρομο;και βλεπεις αρνηση απ ολους τους Αριδαιωτες; υποκριτη Γαρεφιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ρωτήσουμε τον κ. Μπινο χρειάζεται πεζοδρομος.... Αν τον κάνει μόνος του ο Μπατσης, αναθεμα. Βρε ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορουν να λύσουν το θέμα ούτε ο Μπίνος ούτε ο Μπάτσης.Είναι θέμα ειδικών πχ συγκοινωνιολόγων και ειδικών σε αστικές αναπλάσεις.Επειδή είμαστε μακριά απ τον πολιτισμό σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνουμε με το γαϊδουράκι στη δουλειά μας? Υπάρχουν ειδικοί για κάθε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Μπίνο, ο Πεζόδρομος καταστράφηκε και επί δική σας αρχής. Αντί λοιπόν να παριστάνετε το προφήτη προσπαθείστε κατ' ελάχιστο να αντιληφθείτε ότι η άναρχη και αυθαίρετη μηχανοκίνηση, και στάθμευση, στο Κέντρο της κωμοπόλεως δεν είναι "Πρόοδος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News