Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Φούστανη: Έντονες αντιδράσεις για την τοποθέτηση υδρομέτρων

Ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στην τοποθέτηση υδρομέτρων που έχει προγραμματιστεί για τη Φούστανη

Την Τ.Κ. Φούστανης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, με στόχο να συζητήσει για τα προβλήματα ύδρευσης που υπάρχουν στο χωριό.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους σε σχέση με τη λειψυδρία που βασανίζει μεγάλο μέρος του χωριού και ζήτησε να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

Ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στην τοποθέτηση υδρομέτρων που έχει προγραμματιστεί για τη Φούστανη. Όπως είπε, «τα χωριά που δεν είχαν υδρόμετρα πάντα αντιδρούσαν στην τοποθέτηση, ωστόσο η ιστορία έδειξε ότι από την τοποθέτηση και μετά τα παράπονα κυρίως για το θέμα της λειψυδρίας μειώθηκαν. Πουθενά δεν έχει αποδειχτεί ότι όπου μπήκαν υδρόμετρα υπάρχει υψηλότερη χρέωση, μόνο εκεί που υπάρχει μεγάλη κατανάλωση».

«Φτιάξε πρώτα το καινούριο δίκτυο και μετά βάλε υδρόμετρα», ακούστηκε από αρκετούς κατοίκους, οι οποίοι αντιδρούν στην επικείμενη τοποθέτηση υδρομέτρων.

Άλλοι κάτοικοι εξέφρασαν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι το υδραγωγείο είναι ανοιχτό και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πάει ο οποιοσδήποτε και να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

14 σχόλια:

  1. Το υδραγωγείο είναι κλειδωμένο κ παν'απ'όλα καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ποιος είσαι που λες ότι είναι καθαρό
      ? Γιατί μιλάτε ανωνυμα? Οι σωλήνες και το υδραγωγείο έχουν ένα σωρό μάκα. Τώρα είναι κλειδωμένο. Αλλά είναι και καθαρό?

      Διαγραφή
  2. υδρόμετρα παντού πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλυ σωστά πράττει ο κύριος παρουτογλου μονο με αυτόν τον τρόπο θα υπαρχει αξιοκρατία θα πληρώνει ο καθένας αυτο που εχει καταναλώσει και ετσι δεν θα σπαταλάει ο καθένας όσο νερό θελει Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπαρχει λειψυδρία συγουρα τα παράπονα τα κανουν αυτοί που ολο το βραδυ αφήνουν τις βρύσες και ποτίζουν τους κήπους τους χωρεις να υπολογίζουν τους συντοπίτες τους οταν γυρίζουν απο τις δουλειές τους αν εχουν νερό να κανουν έστω και ενα μπανιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε εσείς να βάλετε στο σπίτι σας. Να αλλάξουν το δίκτυο και να έρθουν να βάλουν μετά υδρομετρα. Δεν θα ερθουν με το έτσι θέλω. Εσείς κύριε Ζιάκα ξέρετε πολλά χωριά να έχουν δεξαμενή για πόσιμο νερό και να είναι άδεια? Ας βρουνε λύση λοιπόν για τους κατοίκους που δεν έχουν νερό.

      Διαγραφή
  4. Μη του λέτε για υδραγωγείο γιατί θα σε φλομωση με χλωρίνη,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ σαν παρούσα εκεί και σαν κάτοικος Φουστανης θεωρώ απαράδεκτο και μόνο που ήρθε να συζητήσει κάτι τέτοιο. Το νερό μας είναι αισχρό γεμάτο άλατα και με αρσενικό να πλησιάζει το όριο. Το δίκτυο είναι αμιάντου. Το νερό είναι από δική μας πηγή. Και ήρθε να μας πει ο Κ. Παρουτογλου πως το αν θα μπούνε ρολογια δεν είναι στο χέρι μας. Και σε ποιανού το χέρι είναι? Ήρθε να του επιδείξουμε τις παράνομες παροχές? Τι είμαστε ρουφιάνοι? Ας τις βρούνε οι αρμόδιοι! Όποιος έρθει να βάλει ρολόι θα του κόψω το χέρι με το τσεκούρι. Δεν δεχόμαστε ρολόι σε τέτοιο δικτύο. Και όποιος είναι υπέρ ας βάλει σπίτι του να πληρώνει τα μαλλιοκεφαλα του πρόβλημα δικό του. Έχω φωτογραφίες με το υδραγωγείο ανοιχτό, ορθανοιχτο πριν κάμποσο καιρό να πάει κανενας τρελός να ρίξει δηλητήριο να μας πεθάνει, η να πέσει κανένα ζωντανό να ψοφήσει να υποφέρει όλο το χωριό από σοβαρή γαστρεντερίτιδα όπως έχει συμβεί στο παρελθόν η μητέρα μου 20 μέρες στο νοσοκομείο εκανε και μέχρι τώρα έχει ευαισθησία στο στομάχι. Να είναι εκτεθειμένο το τερματικό των παροχών και οποιου του την καρφώνει να πηγαίνει με έναν κάβουρα να κλείνει το νερό σε όλο το χωριό με το έτσι θέλω όπως συνέβη πριν μερικές μέρες. Απαραδεκτοιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας "κουκλίτσα" μου.
      Τραβά παίξε κάνα pacman και μην μας ζαλίζεις με τις βλακειες σου

      Διαγραφή
  6. Ας τολμησει να παει και στο χωριο του να μιλησει για υδρομετρα,εκει γιατι δεν κοντευει?Γιατι εκει εχουν ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ παιδια τον τρεμουν ολοι στον δημο μεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο χωριό ούτε στις εκλογές δεν τολμάει να πάει γιατί τόν τιμούν αναλόγως (βλέπε προηγούμενες εκλογές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νικολάκη που να μας έβγαινες κ δημαρχος+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥς ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τραγικος εισαι Νικολακη βαλε στο χωριο σου υδρομετρα πες και στους κατοικους της Φουστανης οτι γυρισαν το νερο της Φουστανης στην Θηριοπετρα για να εχουν οι σταβλοι της Θηριοπετρας νερο και μετα κανε το προβλημα της δεξαμενης και του δικτυου απο τα λεφτα που εχουν βγει. Συνδεσε και το δυκτιο με και νουργιο σωληνωτο και βαλε οσα υδρομετρα θες. Αν θες το παιζουμε και στο στοιχημα οτι δεν θα βαλεις ουτε ενα υδρομετρο γιατι δεν θα κανεις τιποτα απο τα παρπανω. Για θεωρια καλος εισαι αλλα στην πραξη δρν μπορεις. Γενικα δεν μπορουν ολοι να κανουν πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News