Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Δημοτικό Συμβούλιο σε «καραντίνα» διαρκείας

Η απάντηση του Προέδρου Δημήτρη Βέσκου άφησε τους πάντες άναυδους

Η "καραντίνα" του δημόσιου διαλόγου συνεχίζεται στο Δήμο Αλμωπίας, με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Βέσκο να στερούν τη φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι, άλλη μια Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί "δια περιφοράς" την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Πριν λίγες μέρες στη Συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών που πραγματοποίησε η Οικονομική Επιτροπή, μέλη της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο λόγος που δεν γίνονται με την ίδια διαδικασία και οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απάντηση του Προέδρου Δημήτρη Βέσκου άφησε τους πάντες άναυδους:

Το κορυφαίο θεσμικό όργανό του Δημοτικού Συμβουλίου δεν συνεδριάζει δια ζώσης όχι πλέον λόγω κορονοϊού, αλλά επειδή η εταιρεία που έκανε την απομαγνητοφώνηση δεν επιθυμεί να συνεχίσει περαιτέρω και κανείς στο Δήμο δεν επιλήφθηκε εγκαίρως του θέματος.

Με λίγα λόγια, ο κ. Βέσκος αναδεικνύεται ως ο βασικός υπαίτιος για αυτή την ολιγωρία, η οποία έχει βάλει σε "καραντίνα" τον δημόσιο διάλογο.

Προφανώς, κάποιους βολεύει αυτή η κατάσταση, να μην συνεδριάζει δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο, τη στιγμή που η κοινωνία "βράζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News