Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Φούστανη: Ούτε με τρακτέρ δεν μπορούν να πάνε στους στάβλους και τα χωράφια τους οι κάτοικοι του χωριού

Ωστόσο, τα αυτιά του Δημάρχου και των λοιπών υπευθύνων δεν ιδρώνουν

Κινδυνεύουν να καταστρέψουν τα οχήματά τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Φούστανης, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί σε πολλούς αγροτικούς δρόμους του χωριού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από την περιοχή "Τσινάρα".

Ωστόσο, τα αυτιά του Δημάρχου και των λοιπών υπευθύνων δεν ιδρώνουν. Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού, απευθύνθηκαν προσωπικά στον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους.

Προφανώς, όπως λένε με παράπονο, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Δυστυχώς, όπως σημειώνουν, δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα και η καθημερινότητά τους δεν βελτιώνεται ούτε στο ελάχιστο. "Έτσι στηρίζουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας;", αναρωτιούνται.

17 σχόλια:

  1. Τσερκεζος Αντιδήμαρχος εργοταξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτή η Φουστάνη παρατημένη από όλους ακόμη και από τους κατοίκους της.πολλα χρόνια τώρα.πανω από τριάντα και έχει ομορφιές να δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα υδρόμετρα να μπουν σε όλα τα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υδρομετρα να τα βάλεις στον κωλο σου! Και αν είσαι μάγκας μιλά με το ανοματακι σου! Αν θέλεις βάλε στο σπιτάκι σου εσύ! Εμείς δεν τα γουστάρουμε.

      Διαγραφή
    2. τι εκφρασεις ειναι αυτες; εχεις προβλημα συντροφιας κοπελα μου;

      Διαγραφή
    3. εσύ Λαλέ τι χάπια πίνεις μαντάμ;

      Διαγραφή
    4. Δημοκρατία έχουμε όπως θέλουμε θα μιλαμε. Ελευθερία λόγου λέγεται. Εσύ τι προβλημα έχεις ? Εγώ δεν παίρνω χάπια επειδή λέω τα πράγματα πως έχουν και τα λέω με το όνομα μου, εσείς να κρύβεστε πίσω από τα δάχτυλα σας ανώνυμα ξερετε όλοι να μιλατε. Επώνυμα όμως λίγοι τολμούν. Οπότε μάλλον εσεις έχετε πρόβλημα διπρωσωπιας και έχετε και πολλές φοβίες και κομπλεξισμους.

      Διαγραφή
  4. Πρόεδρε μόνο για τον παοκ είσαι
    Τόλμα να βάλεις Ρολόγια και θα δεις τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τσερκεζος έχει στείλει τα μηχανήματα στο χωριό πάνω από 10 φορές, αλλά δεν υπήρχε κάποιος στο χωριό για να τα κάνει κουμάντο. Παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια κύριε τσερκεζο για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Δεν τρέχουνε ζουμιά από τα απορριμματοφόρα και η αποκομιδή γίνεται στην ώρα της. Πράγμα το οποίο τα τελευταία χρόνια δε γινόταν. Παρακαλώ να δημοσιευτεί το σχόλιο μου. -κάτοικος Φουστανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είδα κανένα μηχάνημα. Τώρα που είναι τα μηχανήματα? Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι μόνο για να πληρώνουμε είμαστε καλοί? Περιμένω ανταποκριση.

      Διαγραφή
    2. δε ΜΕ λες Λαλε; απο λέξο πως τα πας;

      Διαγραφή
    3. Εσύ παιρνεις κανένα παραισθησιογόνο που θέλαν να στείλουν μηχανηματα, και που είναι λοιπόν? Αν είσαι μάγκας φανερωσου και μην μιλας ανώνυμα. Εγώ τολμώ εσύ τολμάς?

      Διαγραφή
  6. Έχετε προεδρομπουζουκτσηη....ξυπνατεε
    ρεεε...Ολυμπιακός μόνο 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τοσα πηρατε απτον κορωνοιο φτιαξτε το δίκτυο και τους σωλήνες στο χωριο σας απαιτηστε τιποτα μην λετε ναι σε ολα οτι σας πει ο δημος φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βολοστο πολι μιλας κατερινιο κανε κανα μασαζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Συμπέρασμα από το aridaianews είναι ότι με τον Μπινο Όλα σωστά και με τον Μπάτση Όλα λάθος.....τετοια αντικειμενική δημοσιογραφία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News