Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Δέσμευση λογαριασμών από το Δήμο Αλμωπίας για οφειλές στην άρδευση

Όπως λένε χαρακτηριστικά, αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου η κοινωνία δοκιμάζεται από την τεράστια υγειονομική κρίση με τα επακόλουθά της, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα

Πολλές διαμαρτυρίες δεχόμαστε από αγρότες της Αλμωπίας. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας τους δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαριασμούς για οφειλές στην άρδευση.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου η κοινωνία δοκιμάζεται από την τεράστια υγειονομική κρίση με τα επακόλουθά της, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Παράλληλα, σημειώνουν με νόημα ότι οι σημερινοί διοικούντες του Δήμου είχαν διαφορετική αντίληψη τα προηγούμενα χρόνια, όταν καταδίκαζαν τέτοιες πρακτικές πριν γίνουν Διοίκηση.

8 σχόλια:

  1. Και καλα κανουν.Ποσα χρονια εχουν να πληρωσου.Αυτοι που πληρωνουν είναι οι βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που γκρινιάζουν, καλώς γκρινιάζουν. Μπαταξήδες ήταν πάντα και απαιτούσαν άλλοι να πληρώνουν και να βάζουν πλάτη στα έξοδα. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους και για αυτούς που πληρώνουν. Απλά κάποιοι δεν έμαθαν να βάζουν το χέρι στη τσέπη. Όσοι το παίζουν υπερασπιστές, τι κερδίζουν; Μια πρόταση. Ας πληρώσουν μια φορά στο Δήμο και ας αφήσουν τα μαγαζιά των γεωπόνων, τις καφετέριες, το ΟΣΔΕ απλήρωτα. Τι λέτε;;;; Καλή η πρόταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ τεράστια η υγειονομική κρίση. Στο δρόμο βγάλανε τα τραπεζάκια τα μαγαζιά. Μερικοί τη λέξη πληρωμή την ξέρουν μόνο όταν είναι να πάρουν χρήματα αυτοί. Η γκρίνια και η κριτική στην Αλμωπία μόνιμο κουσούρι. Δε θα πληρώνω εγώ για να ποτίζει ο γείτονας!!! Στα χωριά δεν έχει και υδρόμετρα και η σπατάλη πάει σύννεφο. Μερικοί ποτίζουν και από εκεί χωράφια. Τόσα μαγαζιά με στοίχημα και τζόγο.Εκεί δεν τους καίγονται τα χέρια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΔΡΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΑ ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ειναι η λυση .Υδρομετρα σε ολα τα χωρια και ελεγχο για παρανομες παροχες .Υπαρχουν πολλοι εξυπνοι που εχουν συνδεσεις κατευθειαν απο τον κοινοτικο αγωγο χωρις να ειναι δηλωμενες αλλα και δεν φαινονται. Κυριοι της Δ.Ε.Υ.Α.Α ξυπνηστε ,καντε ελεγχους και μαζεψτε τα ανεισπρακτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατί να μη πληρώσουν δηλαδή δε κατάλαβα...εγώ είμαι το κορόιδο της υπόθεσης όπως και πολλοί άλλοι που πληρώνουν το χρέος τους;η μήπως και εμείς δε περνάμε δύσκολες μέρες και είμαστε πιο πλούσιοι από αυτούς...θα πληρώνω εγώ για να ποτίζουν οι αγρότες με απλήρωτα χρέη στο δήμο μας!!!
    αυτα τα μέτρα έπρεπε από καιρό να παρθούνε από οποιαδήποτε διοίκηση του δήμου μας...είτε χάσουν τις ψήφους είτε όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις παράνομες παροχές νερού που δημιουργεί η ίδια ηγεσία της ΔΕΥΑ κάνοντας χατηρακια σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών θα μας πούνε κάτι περί αυτού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News