Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Χατζηνικολάου για Χίο: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη»

Το σχόλιο του παρουσιαστή στο Twitter για τον εκδότη του «Μακελειού»

Την Πέμπτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Στέφανος Χίος που δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια τη Δευτέρα.

Από ανθρώπινης πλευράς ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε περαστικά στον Στέφανο Χίο για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τα θέματα που έχει φιλοξενήσει στην εφημερίδα του «Μακελειό».

Απαντώντας σε retweet ακολούθου του είπε: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».

1 σχόλιο:

  1. Ενώ ο κατηγορών είναι άριστος από κάθε πλευρά. Εννοώ δημοσιογραφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News