Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τις καθιζήσεις στα οδοστρώματα

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της, ότι οι καθιζήσεις που παρουσιάζονται κατά καιρούς σε οδοστρώματα της πόλης Αριδαίας ως επί το πλείστον και των Τοπικών Κοινοτήτων, οφείλονται σε βλάβες του δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης, όπου υπάρχει.

Οι βλάβες αυτές, προκαλούνται από την θραύση των αγωγών ύδρευσης ή αποχέτευσης λόγω παλαιότητας.

Παρακαλούμε λοιπόν, τους καταναλωτές να ενημερώνουν την επιχείρηση για την ύπαρξη καθιζήσεων, ώστε να μεριμνά για την όσο το δυνατόν άμεση αποκατάσταση τους με σκοπό την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αυτόν τον ανίκανο που βγάλαμε δήμαρχο και διοικεί σήμερα γιαυτό τον βγάλαμε γιατί δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι. Αλλά αυτός δεν αποδείχτηκε μόνο ΑΝΙΚΑΝΟΣ αλλά και ΛΙΓΟΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πηγαίνει στην πλατεία του χωριού του να το παίζει δήμαρχος. Κρίμα για την Αλμωπία που πίστεψε σε έναν άνθρωπο χωρίς γνώσεις και χωρίς εμπειρία. Ας προσέχαμε και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου. Με Μπάτση δήμαρχο τέσσερα χρόνια θα φταίνε για όλα οι προηγούμενοι. Κατάντια.

      Διαγραφή
    2. Α τον βγαλατε; Οπως και τους προηγουμενους ανικανους;
      Και; Τωρα κλαψουριζεις;
      Γιατι δεν κανεις χαρακιρι;

      Διαγραφή
    3. ΡΕ 8:02 ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΨΑΧΝΕΙΣ? ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟ? ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

      ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    4. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι τον Μπινο τον ξερουν και στο κατω Γκαρεφι.
      Οσο για τον Μπατση τον ηξερε μονο ο Μπινος που εκτιμησε τα προσοντα του και τον ανεφειξε.
      Καλοφορετο. Το παλτο.

      Διαγραφή
    5. Αρε δε χρειαζεται να πεις.
      Του φαινεται.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΝΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕς ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ;;; ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ;;;;;;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ;;; Η ΑΠΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥς ΜΙΣΘΟΥς. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρούτογλου μαζί με τον μπάτση θα χορεψεις τον χορο του ζαλογκου.
    εχεις χασει διπλα του ολη τη δυναμικη σου.
    χαθηκε το παιχνιδι και για σενα.
    μαζι θα πατε σπιτι σας σαν τον τσιπρα με τον καμμενο.
    αυτος θα επιβιωσει εστω και τεταρτος.
    εσυ ουτε δημοτικος συμβουλος δεν θα εκλεγεις την επομενη φορα.
    νομιζετε με τα παιχνιδια σας δουλευετε τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα... Χρυσόστομε!!!! τέλεια προσέγγισες το θέμα!!!

      Διαγραφή
    2. μπαρουτογλου τα προγνωστικά δείχνουν <> σου στης επόμενες εκλογές!!!!

      Διαγραφή
  4. γι αυτο σε ψηφισαμε ρε χρησταρα γιατι μας ειπες οτι θα κλεισεις τις λακκουβες που δεν εκλεινε ο προηγουμενος. σκεφτηκαμε δεν μπορει για να το λεει μαλλον θα ειναι πιο εξυπνος και θα το κανει. και ειδαμε τα χαιρια σου. ενα χρονο εργο μηδεν. ενα μεγαλο μηδενικο ειναι το εργο σου. εχουμε σπασει τα αμαγξια μας και δεν συγκινησε. αλλα ελεηες πριν τις εκλογες. ταξιμο ταξιμο και παχια λογια. αυτος εισαι χρησταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι! Σε τάισε σανο κι εσυ επεσες με τα μουτρα.
      Οπως και στο παχνι του Μπινου. Οπως θα κανεις και την επομενη φορα. Παλι θα τα ξερεις ολα πριν τις εκλογες και θα κλαψομουνιαζεστε μετα.
      Αν δεν ησασταν τοσα και τοσο γιδια οι. Μπινομπατσηδες δε σπαγαν πλακα.
      Ciao κορόιδα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News