Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Στις Κτιριακές Υποδομές για το Νηπιαγωγείο των Προμάχων ο Δ. Σταμενίτης

Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Γιάνναρη πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, με σκοπό να θέσει το ζήτημα της ανέγερσης του Νηπιαγωγείου των Προμάχων.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της «ΚτΥπ Α.Ε.» να υλοποιηθεί η μελέτη για την ανέγερση Νέου Διδακτηρίου που θα στεγάσει το 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Προμάχων είτε από το κρατικούς πόρους είτε από προγράμματα της Περιφέρειας, χρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους. Από την πλευρά του ο κ. Γιάνναρης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες, αφού πρώτα ο Δήμος Αλμωπίας αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Σταμενίτης συζήτησε με τον κ. Γιάνναρη ζητήματα κτιριακών υποδομών όλων των σχολικών μονάδων του Νομού Πέλλας, ζητώντας την ενίσχυση του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού αλλά και μεγαλύτερες παρεμβάσεις όπου αυτές χρειάζονται, σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Τέλος, ο Βουλευτής ενημερώθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του 1/θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Πετριάς του Δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News