Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστιδα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη μέρα

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος της Κυριακής» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως το «Βήμα της Κυριακής» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της άτυχης 34χρονης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος της Κυριακής» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δράστιδα δεν πρόλαβε να επιτεθεί καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της από την ώρα που υπολόγιζε.  

Οι αρμόδιοι που ερευνούν την υπόθεση οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς η γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη μέρα, φορώντας πάλι μάσκα και γάντια ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Το «Βήμα της Κυριακής» θα έχει μία σειρά αποκαλύψεων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε κομβικό σημείο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο.

«Πιστεύουμε, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας» ανέφεραν αστυνομικές «πηγές» στο ΑΠΕ για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη γυναίκα, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σε κακή κατάσταση η 34χρονη

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες (Πέμπτη), την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο – τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα με την μαυροφορεμένη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρονται πλέον να έχουν «κυκλώσει» τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, αφού έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που πρόδωσαν την μαυροφορομένη γυναίκα.

Πρόκειται για ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ακούγεται η φωνή της ενώ υπάρχουν και βίντεο στην κατοχή των Αρχών με καθαρή εικόνα. 

τσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να γίνει η ταυτοποίηση της «μαυροφορεμένης» γυναίκας.

Η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα από τα λάθη που έκανε η δράστιδα, καθώς οι κλήσεις που έκανε καταγράφονταν εκείνη την ώρα και προφανώς το αγνοούσε. Όλες οι κλήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News