Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Διαμαρτυρία κατοίκων της Αψάλου για το νερό

Είναι προβλήματα που μας τάξατε ότι θα λύσετε. Αντ’ αυτού τα επιδεινώσατε σε ένα χρόνο

Διαμαρτυρία καταναλωτών του κοινωνικού αγαθού

Κύριοι Δήμαρχε και Πρόεδρε της ΔΕΥΑ Αλμωπίας,

Θα βγείτε κάποια στιγμή να μας ενημερώσετε για το τελευταίο έκτρωμα – κλιμακωτή αύξηση του τιμολογίου, συν τα προηγούμενα διάφορα αλλοπρόσαλλα.

Υπάρχουν ζητήματα. Ακριβή τιμολογιακή πολιτική, 80% διαφυγή εσόδων από πολλές πλευρές, τελευταία ακούμε υπάρχουν και χαϊδεμένα παιδιά.

Θα μας πείτε τέλος πάντων πόσο μας κοστίζει αυτό το αγαθό; Θα έχει δικαίωμα, με τόσα νερά, ο κάτοικος της επαρχίας μας να μπορεί να καλλιεργεί και τον κήπο του;

Είναι προβλήματα που μας τάξατε ότι θα λύσετε. Αντ’ αυτού τα επιδεινώσατε σε ένα χρόνο.

Η κίνησή μας αυτή θα γίνει Σύλλογος και αν δεν προσπαθήσετε για την επίλυση θα λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη.

Κάτοικοι Αψάλου

6 σχόλια:

  1. Τα βλεπετε αυτα κυριοι εκει της δευα.. διευθυντής κ πρόεδρος? Αντί να ασχολείστε με προβλήματα που έχει το σύνολο των πολιτών της Αλμωπίας κάθεστε κ ασχολείστε για το νεράκι συγκεκριμένης κυρίας κ της κάνατε παράνομη παροχη νερού σε οικοδομή που ήδη έχει κεντρική παροχή, κ μάλιστα χωρίς να υπάρχει ούτε καν αίτηση κ χωρίς ν πληρωθεί το τέλος της σύνδεσης! Ντροπή σας κύριοι για αυτές τις ενέργειες σας! Εδώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κ δεν ασχολείστε για να δώσετε λύση! Αν είστε ανίκανοι κ ανάξιοι να φύγετε για ν έρθουν άλλοι ικανοί εκεί στην ηγεσία της ΔΕΥΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν κανεις επωνυμη καταγγελια για την παροχη που λες; εγω λεω οτι λες ψεματα

      Διαγραφή
    2. Εχουμε κανει.... και μάλιστα μέσου δικηγόρου μιας που ειμαστε τέσσερις οικογένειες κ 16 άτομα στην οικοδομή! Υπάρχουν κ φωτο....το θέμα έχει πάει πέρα από την ΔΕΥΑ κ στον εισαγγελέα! Έτσι για να σ πληροφορήσουμε... μιας κ μας βγάζεις κ ψεύτες κ πετάχτηκε ν κάνεις τον έξυπνο η Εκτός εάν εσύ είσαι βολεμένος η μπλεγμένος εκεί της ΔΕΥΑ!

      Διαγραφή
    3. Αν θέλεις αντίγραφο καταγγελίας η φωτογραφίες η ακόμη κ το όνομα γνωστού δικηγόρου της αριδαιας σ τα δίνουμε ευχαριστος! Δια λέμε μόνο τον τρόπο η ν συναντηθούμε η δώσε την διεύθυνση σου ν σ τ στείλουμε!

      Διαγραφή
  2. Όταν έρχεται το αγγούρι στον δικό μας πισινό με άμεσο τρόπο, θυμόμαστε όλοι ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό.
    Για το γεγονός ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εν μέσω πανδημίας παραδίδει σε ιδιώτες υποδομές όπως τα φράγματα και τους ταμιευτήρες του Εύηνου, του Μόρνου, του Μαραθώνα, τη λίμνη της Υλίκης, τις γεωτρήσεις της Πάρνηθας και του Βοιωτικού κάμπου, υδραγωγεία, δίκτυα μεταφοράς και αντλιοστάσια... απλώς είναι του Αγίου Πνεύματος.
    Η αδιαφορία, το δε βαριέσαι, το εμένα δε με αφορά, το να θυμόμαστε την ύπαρξη κοινωνικών αγαθών όταν χτυπάνε την πόρτα μας, πληρώνονται και ακόμα δεν πληρώσαμε τίποτα.
    Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νερό σας πείραξε τώρα εκεί?

    Το που όλοι οι κατσικοδρομοι σας χαλικωθηκαν από τον γνωστό άγνωστο του χωριού σας, ενώ ολλα τα άλλα χωριά τα έχει γραμμένα εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα?
    Μην τα θέλετε και όλα δικά σας εκεί στην αψαλο, και στα άλλα χωριά του Δήμου άνθρωποι ζούμε.
    Μέχρι και τα δέντρα στις αυλές σας σας κλαδεψε ο χωριανος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News