Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Επαγγελματίες σε Μπάτση: «Εμείς ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ πολύ πριν γίνεις Δήμαρχος»

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που κατηγορούν τον Δήμαρχο για τη συμπεριφορά του που θυμίζει «αποφασίζουμε και διατάζουμε»

Η απαξίωση της τοπικής αγοράς συνεχίζεται από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και τους συνεργάτες του. Όχι μόνο δεν έχουν κάνει το ελάχιστο για τη στήριξή της, αλλά όπως εύστοχα δήλωσε και το Τοπικό Συμβούλιο, έδωσαν τη χαριστική βολή στους επαγγελματίες με τις «πεζοδρομήσεις… κορδέλα».

Ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που κατέγραψε ότι 133 επαγγελματίες - μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας δεν συμφωνούν με τις πεζοδρομήσεις, ο κ. Μπάτσης συνεχίζει να πορεύεται με την αλαζονική του συμπεριφορά, στηριζόμενος σε αυλοκόλακες που τον οδηγούν καθημερινά σε αποφάσεις που κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ενώ όλοι διαφωνούν, ο ίδιος επιμένει σε μια λάθος απόφαση, γεμάτη προχειρότητα.


Διαφωνούν οι επαγγελματίες, διαφωνεί το τοπικό συμβούλιο, διαφωνεί η παράταξη Παρούτογλου με την οποία υποτίθεται συνδιοικεί, διαφωνεί σύσσωμη η αντιπολίτευση, συνεργάτες του τον «αδειάζουν» καθημερινά και διαχωρίζουν τη θέση τους στα καφέ της πόλης και ο ίδιος θεωρεί πως όλοι αυτοί έχουν άδικο ενώ ο ίδιος έχει δίκαιο.

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που κατηγορούν τον Δήμαρχο για τη συμπεριφορά του που θυμίζει «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Μια συμπεριφορά που δεν τον αφήνει να έρθει σε διάλογο με όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους, αλλά επιλέγει να αποφασίζει πίσω από κλειστές πόρτες.

Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες της πόλης ΕΔΩ ΖΟΥΝΕ πολλά χρόνια πριν γίνει Δήμαρχος ο κ. Μπάτσης, καλό θα είναι να δείξει έστω και αργά τον απαιτούμενο σεβασμό και να ακούσει τη φωνή τους.

28 σχόλια:

  1. Θλιβερή επιλογή για την πόλη της Αριδαίας
    η εκλογή ενός ανθρώπου σαν τον Μπάτση.
    Ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο
    και να πληρώσουμε για την επιλογή της πλειοψηφίας.
    Πόθεν πώς, η πόλη της Αριδαίας να στηρίξει
    έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με την πόλη.
    Μια τετραετία χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χέστηκες και δεν ηξερες που να χέσεις; τι σχεση εχει το σχόλιο σου με το θέμα βρε γίδι;

      Διαγραφή
  2. ενταξει ο ιδιος δεν βγαινει απο το δημαρχειο αλλα οι γυρω του δεν του λενε κατι; δεν του εξηγουν οτι ολοι τον βριζουν; δημαρχος μονο ενα χρονο και ολοι λενε ποσο αδικησαν τον προηγουμενο. δεν εχει να δειξει εστω μια πετρα πανω στην πετρα. λιγος και ανεπαρκεις για δημαρχος. ψαχνουμε τον μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ηταν στο Δημαρχειο θα ήξερε ότι οι υπάλληλοι που πανε να δουλεψουν περιμένουν το πρωί εξω απο κλειστες πόρτες.

      Διαγραφή
    2. Ούτε στο δημαρχείο δεν τον βρίσκουν.
      Ρωτήστε τους υπαλλήλους να σας πούνε.

      Διαγραφή
  3. Ότι και να λέμε τον Μπίνο τον αδικήσαμε. Και μόνο που συγκρίνουμε τον Μπάτση με τον Μπίνο δεν έχει καμία υπόσταση. Νύχτα και μέρα. Ο άνθρωπος άφησε έργο. Ο τωρινός νομίζει είναι πρόεδρος στον συνεταιρισμό του χωριού του. Ποιος τον ξέρει έξω από την Αριδαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την στιγμή που το κομματικό πάθος κυριαρχεί και το μόνο που ενδιαφέρει στις εκλογές είναι να κερδίσει τον Δήμο το κόμμα μας οι συνέπειες είναι φυσικό επακόλουθο

      Διαγραφή
  4. Ζουμε μεγαλες στιγμες...μολις 10 μηνες απο την αναληψη των καθηκοντων τους.Χωρις σχεδιο χωρις προγραμμα ...ότι νάναι δηλαδη.Που ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ σε σπηλιά, αν φυσικά διαφωνείς με πεζόδρομο σε μια πόλη, αντε πάνε βόσκα αρνιά για εκει εισαι.

      Διαγραφή
  5. Συμφωνούν μόνο αυτοί που βγάζουν τις καρεκλιτσες τους και τα τραπεζάκια για να πίνουν οι πελάτες το ποτάκι τους στον "πεζόδρομο". Κανένας έλεγχος. Μήπως παίρνει ποσοστά για να κάνει τον Κινέζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ, Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΗ.

      Διαγραφή
  6. Στο συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν μόνο αρνητικά σχόλια για την νυν δημαρχιακή περίοδο. Για την τέως μόνο θετικά σχόλια. Εγκριτη ενημέρωση και δημοσιογραφία. Παρακαλούμε πολύ να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των επαγγελματιών που διαφωνούν με τις πεζοδρομήσεις. Καθώς επίσης να απευθυνθεί ερώτημα και προς τους λοιπούς πολίτες της Αριδαίας καθώς και αυτών των χωριών, για το δηλ. επιθυμούν να γίνει πεζοδρόμηση στην Αριδαία. Η πεζοδρόμηση δεν αφορά μόνο 133 πολίτες στην Αριδαία αλλά όλους στην περιοχή. Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί το σχόλιο και να γίνει και το γκάλοπ και μάλιστα με ευθύνη της σελίδας σας καθώς επίσης να σχολιαστεί από την σελίδα σας η παρατήρησή μου. Τέλος για ένα έργο το οποίο αποτελεί αναβάθμιση της περιοχής δεν θα ερωτηθεί αν συμφέρει στους 133 πολίτες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρακαλεις μια ιστοσελίδα που δεν θεωρείς εγκριτη;μα ολος ο τύπος αγαπητέ(αν τον ξεφύλησες ποτέ)παίζει τον ρόλο του, οσο για την τελευταια σου παράγραφο συμφωνώ, αν ειναι δυνατόν να ερωτηθουν και να εχουν ειδικό βάρος για ενα εργο 133 οπισθοδρομικοί.

      Διαγραφή
  7. δηλαδη ρε Αριδαιωτες ειλικρινα σκεφτεστε ακομη αν πρεπει να πεζοδρομησετε τον κεντρικο σας δρομο; αν ειναι δυνατον, υπαρχουν ανθρωποι που τους ενοχλει ο πεζοδρομος; αυτοι οι 133 ζουνε στο κεντρο η καπου στο Δασακι και στο γηπεδο, απο την αλλη 98 ψηφισαν θετικα αλλα βλεπω με πονηρο τροπο αποφευγετε να τ αναφερετε, γελαει ο νομος μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εντεχνα παρουσιάζετε μια διαφορετική πραγματικότητα, εγω πιστεύω οτι πιέστηκαν κάποιοι για να ψηφίσουν οχι, εκτος δυο με τρία ατομα ολοι θάθελαν μια ομορφη πόλη, αλλωστε τ αποτελέσματα ειναι μιρασμένα, οι 38 απλα διαφωνούν με την Χρυσ.Σμυρνης και οχι με τον κεντρικό.Ευχαριστω για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπατση προχωρα και μην δεινεις σημασια....εισαι αξιος!!!! Ακομα δεν μπορουν να χωνεψουν οτι επθασαν πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΞΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ; ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ;;;;

      Διαγραφή
    2. σιγα ρε υπερβολικε, ε οχι και διαλυσε οτι βρηκε, ποσο γιδι πρεπει νασε για να πιστευεις κατι τετοιο.και δε με λες; τι θεση ειχες κοντα στον Μπινο;

      Διαγραφή
  10. Δηλαδή περιμένατε περισσότερα απ έναν άνθρωπο μ ένα συγκεκριμένο φτωχό βιογραφικό; Λάθος όσων αισιοδοξούσαν. Ο Μπάτσης βγήκε από εκδίκηση στο Μπίνο και μαζεύοντας Ακροδεξιά στοιχεία που δεν νοιάζονται για τιποτε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το βιογραφικο του Μπινου ποιο ειναι???? Φωτογραφιες στα βουνα κ στα γηπεδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε προχώρα. Μην ακούς τους πονηρούς. Στίς μεγάλες και σωστές αποφάσεις πάντα υπήρχαν αποφάσεις. Όσο για τους διαφωνούντες ας έχουν λίγο υπομονή. Εσείς τον στηρίξατε, τον εμπιστευτίκατε και τώρα γιατί αντιστέκεστε. Η κοινωνία στήριξε Μπάτση δίνοντας του την δύναμη να αλλάξει τα πράγματα, τώρα γιατί αντιδρά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν εγνώριζα ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει εγγεγραμμένους ψηφοφόρους μόνο τους 133 επαγγελματίες, -οι οποίοι αποφασίζουν, ελέω των συμφερόντων τους-, για την ανάπτυξη ου Δήμου Αλμωπίας...Τώρα που έγινε πλήρως αντιληπτό, σε όλους τους Δημότες, απαιτώ να γίνει μιας μορφής τοπικό δημοψήφισμα. ΥΓ: το ότι η Αριδαία κατέχει το ρνητικό πλεονέκτημα υπερ-πληθώρας καφέ και μπαρ, σε όλη της Ελλάδα, ανά κάτοικο, κάτι πρέπει να μας διδάσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ 50 ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΧΙ

      Διαγραφή
  14. μπουρδες, οτι και να λετε ο πεζοδρομος σημερα αυριο χθες θα γίνει, γιατι τζαμπα φωνάζετε, και σας προκαλω να κανετε μια ερώτηση στους πρώην και να πουν ανοιχτα αν τον θελουν, αντε Βαφειάδη ρώτα τον φωτογραφάκια θέλει κάποια στιγμη να γινει ο πεζόδρομος; αντε πεστου να κάνει δηλωση.Μπάτση επειδη λίγα πράγματα θα κάνεις πρόλαβε τουλάχιστον αυτό το εργο για να σου μείνει, ουτως η αλλως θα το κανουν οι επόμενοι υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε, οτι και να κανουν καποια στιγμη θα γινει το εργο.

      Διαγραφή
  15. Ο πεζόδρομος έπρεπε να είχε γίνει χθές και όχι σήμερα. Μπράβο στον Μπάτση και τους δυοπδύο του Τοπικού Συμβουλίου που έχουν τοστο να το πραγματοποιήσουν τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Μην κάνετε πίσω στα συμφέροντα των133 πολύ λίγων επαγγελματιών. Φθάνει κονομισαν τόσα χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να κονομισουν και άλλοι. Ας το χωνέψουν επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ολοι διαφωνουν"; τοχεις χάσει τελείως αγόρι μου, λες ψεματα ασύστολα, λυπάμαι πολύ, και δεν τον ψήφισα τον Μπάτση ετσι για να ξέρουμε τι λέμε, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΙΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΗ ΣΙΩΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News