Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας στηρίζει την περιβαλλοντική δράση «3' και θα δεις τη διαφορά»

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει κάθε χρόνο στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση που αντίστοιχα προτείνει η εθελοντική ομάδα του Let’s do it Greece.

Φέτος, δυστυχώς, και μέχρι τώρα, λόγω της πανδημίας και της λήψης των περιοριστικών μέτρων δεν πραγματοποιήθηκαν οι ανοιχτές - εξωτερικές δράσεις στις οποίες κατά το παρελθόν συμμετείχε μεγάλος αριθμός εθελοντών.

Αντί, λοιπόν, για τις μεγάλες συλλογικές δράσεις, καθόσον δεν πρέπει να παραμελούμε την εφαρμογή των μέτρων προστασίας, η ομάδα του Let’s do it Greece μας προτείνει ν΄αφιερώσουμε λίγο από τον καθημερινό μας χρόνο για την υλοποίηση από τον καθένα μας της περιβαλλοντικής δράσης «3΄λεπτά και θα δεις τη διαφορά».

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση είναι η εξής: Σε κάθε βόλτα, εξόρμηση, εκδρομή ή περίπατο αφιερώνουμε 3 λεπτά από τον χρόνο μας για να προστατέψουμε, ν΄ αναδείξουμε και να ομορφύνουμε το περιβάλλον στ΄ οποίο κινούμαστε και μ΄ όποιο τρόπο θεωρούμε πρόσφορο. Στη συνέχεια μοιραζόμαστε τη δράση μας αυτή με όλη τη οικογένεια του Let’s do it Greece ανεβάζοντας αντίστοιχη φωτογραφία στο www.letsdoitgreece.org

Κάθε φωτογραφία προσθέτει 3 λεπτά σ΄ένα συνολικό χρονόμετρο και σκοπός είναι να κάνουμε μια επίδοση τέτοια που θα μας επιτρέψει να αφιερώσουμε συνολικά 2020 λεπτά στο περιβάλλον.

Ως Δήμος Σκύδρας συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε τις εθελοντικές δράσεις του Let’s do it Greece,όπως και τη συγκεκριμένη.

Αθροίζουμε, λοιπόν, τις περιβαλλοντικές εθελοντικές δράσεις και πολλαπλασιάζουμε τα οφέλη για τους ανθρώπους, τη φύση και τον πλανήτη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News