Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Θρηνεί η Σκύδρα: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο - Σπαρακτικά λόγια για τον άδικο χαμό του

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε o 22χρονος ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός αναβάτης

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, στον οδικό άξονα που συνδέει την Μεσορράχη με την Αμφίπολη, στις Σέρρες.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε o 22χρονος ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός αναβάτης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο που μετέφερε τον 22χρονο στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Σερρών.

Πρόκειται για ένα νέο παιδί από το Λιποχώρι Σκύδρας, ενώ ο πατέρας του είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Τ. Σκύδρας. Με σπαρακτικά νέα αποχαιρέτισε το νέο αυτό άνθρωπο η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

2 σχόλια:

  1. καλό παράδεισο στο παληκάρι και καλά μυαλά στους νεαρούς με τα δικυκλα παντού.
    Ερώτηση : στην Αλμωπία πόσα μηχανάκια παπάκια έχουν νόμιμα χαρτιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παραδεισο παλικαρι καλο ταξιδι να εχεις κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου να αντεξουν τον χαμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News