Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσληψη 20 ατόμων για τα πέντε ημερομίσθια

Διαβάστε τη σχετική απόφαση:




Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Οι άλλες κοινότητες δεν έχουν πράσινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αψαλος, Λουτράκι, Σαρακηνοί, Μεγαπλάτανοσ, Λυκόστομο, Περίκλεια, Πρόδρομος-Νερόμυλοι, Θεοδωράκι Πιπεριά σε άλλον Δήμο ανήκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναδιάβασε τα χωριά που θα χουν τώρα.τιν Ιούνιο είχαν αλλά χωριά και τον Αύγουστο αλλά.κανεις δεν έβαζε όλους μαζί ούτε ο αγαπημένος σου πρώην δήμαρχος.βιαζεσαι πολύ όπως συνήθως. Πληρωμένος είσαι?

      Διαγραφή
  3. το θέμα ειναι να δούμε λίγο πιο μακριά και να ετοιμάσουμε έστω ένα μεγάλο έργο για τα παιδιά μας.Αγράμματος να είσαι το βλέπεις αυτό.
    Και το κυριότερο: έχεις δίπλα σου μια Έδεσσα που κάνει άλματα...που προχωράει και λες Εμείς γιατί μένουμε στάσιμοι ?Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφυγε η Νότια και ήρθε η Περίκλεια. Καμία άλλη αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News