Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Δήμος Πέλλας: Απαλλαγή των τελών κοινόχρηστων χώρων για το 2020

Η μείωση αφορά καταστήματα σε όλη την επικράτεια του δήμου Πέλλας

Δήλωση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου:

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής πήραμε μια γενναία απόφαση για την στήριξη των επαγγελματιών του δήμου μας που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας.

Αφορά ουσιαστικά στην απαλλαγή των τελών κοινόχρηστων χώρων για το 2020. Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε την επιβολή του συμβολικού ποσού 0,10 ανά τ.μ. στο ετήσιο τέλος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο ετήσιο ειδικό τέλος τοποθέτησης ανεμοφρακτών/ δαπέδων και στο ετήσιο τέλος χρήσης κοινοχρήστου χώρου για την έκθεση εμπορευμάτων στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η μείωση αφορά καταστήματα σε όλη την επικράτεια του δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News