Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

«Τέρμα η κοροϊδία», λένε οι αγρότες της Πέλλας - Άμεση καταβολή στο 100% των αποζημιώσεων για το 2019

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ έρχεται να επισκεφτεί για μια ακόμα φορά το νομό μας προχωρώντας σε εθιμοτυπικές συναντήσεις και ανακοινώσεις.

Έχουν το θράσος να εμφανίζονται καλοκαίρι του 2020 και να μας δηλώνουν ότι θα πληρωθούμε το 35% από τις αποζημιώσεις του 2019 στο τέλος του φετινού καλοκαιριού (γνωρίζοντας τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια κρατάμε μικρό καλάθι). Και μιλάμε για θράσος διότι δεν έχουν στοιχειώδη αυτοσεβασμό έτσι ώστε τουλάχιστον να σέβονται τα ίδια τα λεγόμενα τους. Μόνο να ρίξουμε μια ματιά στου τρεις προηγούμενους μήνες θα δούμε τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον χρόνο και τρόπο αποπληρωμής των αποζημιώσεων.

Θα κλείσουμε με ένα απλό και κατανοητό σχόλιο-μήνυμα προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ. Διεκδικήστε τα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό προς τον προϋπολογισμό του ΕΛΓΑ ώστε να καλύψετε άμεσα και να στηρίξετε πραγματικά και όχι στα λογία τον αγροτοκτηνοτρόφο ο οποίος πέρα από τις ετήσιες ζημιές που έχει φέτος επλήγη σε έναν βαθμό και από τον κορονοϊό και αφήστε για αργότερα τα επιδοτούμενα προγράμματα αντιχαλαζικής προστασίας, την τεχνολογία στο χωράφι και ατομικό ασφαλιστικό συμβόλαιο για κάθε συνάδελφο.

Σας προτείνουμε λοιπόν να διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα των τελευταίων 8 χρόνων και να λύσετε το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΕΛΓΑ. Σας καλούμε να σταματήσετε να παίζεται με την νοημοσύνη μας. Τέρμα έως εδώ η κοροϊδία.

ΖΗΤΑΜΕ άμεση καταβολή στο 100% των αποζημιώσεων για το 2019, συμβάσεις αορίστου χρόνου για εκτιμητές γεωπόνους ώστε να υπάρχει χωρίς καθυστέρηση άμεση εικόνα του προβλήματος και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ καλύπτοντας το 100% της ζημίας.

Ελπίζουμε να ’’καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα’’.

9 σχόλια:

  1. πρέπει δηλαδή οι παραγωγές να είναι ασφαλισμένες για να πάρουν αποζημιώσεις? Όπως με το αυτοκίνητο? Προπληρώνεις ασφάλεια και μετά αποζημιώνεσαι σε ατύχημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε απλα αυτοι δεν πληρωνουν δινουν ψιχουλα κ αργουνε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλα φταίει ο τσιπρας χάχα φάτε την πατάτα τώρα του κουλή που μια ζωή εδώ στην Πέλλα πάτε προς τα δεξιά πόσο μου αρέσει έτσι τρομπόνι τρομπόνι τώρα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΓΗΚΕΣ, ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΜΟΡΙΑ?

      Διαγραφή
    2. το τρομπόνι σ εσενα μπήκε, και ντέμορφο πα έτονε.

      Διαγραφή
  4. Μα καλά αφού έχουμε υπουργάρα τον Βορίδη που ξέρει από αγροτιά. Τέτοια κοροιδία οι αγρότες δεν την περίμεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γι αυτο ψηφιστε Τζακρη και Σιφακη να πανε 5 ευρω το κιλο, ξυπνηστε ρεεεεεε

      Διαγραφή
    2. ελα τωρα 7.07 ηρεμησε, κλεισε το κινητο σου και μη σκεφτεσε ν αυτοκτονησεις.

      Διαγραφή
  5. σημερα στον Πειραια φωναζαν το συνθημα Βουλγαροι, οι βουλευταδες που ψηφιζετε ολοι σας υποκλινοντε σ αυτα τα τομαρια της πρωτευουσας, φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News