Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογείται για τους «Δύο Ξένους» - Τι λέει για την περίφημη σκηνή στον Λυκαβηττό

Δείτε όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της

Για τη σειρά “Δύο Ξένοι” μίλησε η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως η αγαπημένη της σκηνή είναι αυτή στο Λυκαβηττό με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μια σκηνή που μας έχει κάνει όλους να κλάψουμε.

Οι “Δύο Ξένοι” επέστρεψαν στο Mega. Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική;

Οι ατάκες της. Η τρέλα της. Το υπέροχο σενάριό της. Η πολύ γρήγορη σκηνοθεσία της που αγγίζει τις σημερινές παραγωγές, ενώ τότε έμοιαζε καταιγιστική. Αλλά και το γεγονός πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή τη σειρά, γιατί θεωρώ πως είχε πολύ καλές ερμηνείες.

Αυτές τις ημέρες την παρακολουθείτε καθόλου;

Ναι, κάθε μέρα στις 18:45. Μάλιστα, είναι η ευκαιρία μου να τη δω μια φορά ολόκληρη και όχι αποσπασματικά.

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή και γιατί;

Στον Λυκαβηττό, η σκηνή της Ιουλιέτας. Η αλήθεια είναι πως είχαμε παγώσει από το κρύο εκείνη την ημέρα και κάποια στιγμή μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια.

.  

Πώς νιώσατε όταν είδατε το Mega ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Χάρηκα. Είναι πολύ θετικό ότι έκανε επανεκκίνηση το συγκεκριμένο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News