Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αυτοί είναι οι τρεις δρόμοι της Αριδαίας που θα πεζοδρομηθούν

Το σχέδιο περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση τριών βασικών κεντρικών οδών της Αριδαίας

Το σχέδιό του για πεζοδρομήσεις στην πόλη της Αριδαίας ανακοίνωσε ο Δήμος Αλμωπίας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "η νέα πραγματικότητα της επανεκκίνησης της οικονομίας στο χώρο της εστίασης, επιταχύνει την υλοποίηση της δέσμευσής μας για μια πιο πραγματική, πιο ανθρώπινη πόλη της Αριδαίας".

Το σχέδιο περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση τριών βασικών κεντρικών οδών της Αριδαίας:

1) της Κύπρου (νυν πεζόδρομος)

2) της Χρυσοστόμου Σμύρνης (δρόμος καταστήματος "Γερμανός")

3) της παράπλευρης στην πλατεία Σέτσκου (κεντρικής πλατείας Αριδαίας, στενό του ΚΑΠΗ).

"Με την προϋπόθεση της εξασφάλισης της δυνατότητας πρόσβασης και ευχερούς κίνησης των ΑΜΕΑ, δίνεται η δυνατότητα στους δημότες και τους επισκέπτες μας να χαρούν την πόλη της Αριδαίας, ενώ παράλληλα διευκολύνεται ο τομέας της εστίασης", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ Η ΠΟΛΗ.ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΟΝΩΝ-ΖΥΓΩΝ.(οπως ειναι η Κυπρου).ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΠΑΛΙ.
    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    JONG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πεζόδρομος της Αριδαίας έπρεπε να χει πεζοδρομηθει εδώ και πολλά χρόνια. Ας ελπίσουμε ο νυν Δήμαρχος να το κάνει πράξη. Όποια πόλη κι αν κοιτάξεις στην Ελλάδα, μικρή και μεγάλη, έχει πεζόδρομο.
    Πεζόδρομος, με ωραίο σύγχρονο φωτισμό, μικρά συντριβάνια, παρτέρια και παγκάκια. Αυτό θέλει ο πεζοδρομος της Αριδαίας. Να αποκτήσει επιτέλους ουσία και αληθινή Ζωντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις δικιο φιλε αλλα πες μου σε παρακαλω πως γινετε να εννοεις πεζοδρομο ενα δρομο που οι καθετοι του θα ειναι ανοιχτοι.Η Αριδαια θελει μονοδρομηση σε ολους τους δρομους του κεντρου της,μεγαλωμα τα πεζοδρομια ,επαρκη φωτισμο,δεντροφυτευση,παρκομετρα,καμερες σε ολα τα παρκα και τα σχολεια και αυστηρες ποινες σε αυτους που καταστρεφουν δημοσια περιουσια.Ολα αυτα ομως κρυβονται πισω απο δυο λεξεις που κανενας δημαρχος μεχρι τωρα δεν μπορεσε να πραγματοποιησει εργο.Ειναι το λεγομενο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ,το οποιο πισω απο 5-6 επαγγελματιες καλυπτετε ολη αυτη η ιστορια.Ποιος ο λογος οι ελ.επαγγελματιες που ωγαζουν παγκο στα παζαρια να μην μπορουν να ανοιξουν καθε πεμπτη.Τωρα στη καραντινα και για μικρο χρονικο διαστημα δεν θα μπορουσε το παζαρι να παει σε ενα πιο μεγαλο δρομο ετσι ωστε να δουλεψουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κυπρου για ποιο λογο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News