Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Χρ. Μπάτσης: «Πήρα την τσάπα και βοηθούσα να καθαρίσουμε το αυλάκι»

"Πραγματικά πιστεύετε ότι αυτό για μένα είναι κατηγορία;", κατέληξε ο κ. Μπάτσης

Στο θέμα της άρδευσης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, μετά την έντονη κριτική που έχει δεχτεί από την αντιπολίτευση και από Προέδρους και Τοπικά Συμβούλια.

Όπως είπε, "το σπουδαιότερο θέμα που απασχολεί αυτήν τη στιγμή τους αγρότες μας είναι η άρδευση. Αναλάβαμε μια χαμένη, εν μέσω εκλογών, αρδευτική περίοδο. Με άπειρες βλάβες, χωρίς συντηρήσεις δικτύων και γεωτρήσεων, χωρίς ανάδοχο στο διαγωνισμό για τις γεωτρήσεις. Υπεστήκαμε το κούνημα του δακτύλου από την αντιπολίτευση για δήθεν ολιγωρία μας. Ναι, όντως η καλύτερη άμυνα είναι επίθεση".

Στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν 3 θέματα σχετιζόμενα άμεσα με την άρδευση:

1. η κατοχύρωση του διαγωνισμού προμήθειας και συντήρησης γεωτρήσεων ΔΕ Αριδαίας
2. η κατοχύρωση του διαγωνισμού προμήθειας και συντήρησης γεωτρήσεων ΔΕ Εξαπλατάνου
3. ο ορισμός των υδρονομέων

Και πρόσθεσε ο κ. Μπάτσης: "Ήδη έχουμε προχωρήσει σε ποικίλες επεμβάσεις σε όλα σχεδόν τα αγροκτήματα. Ξέρουμε πως δεν είναι απλό. Ως άνθρωπος μεγαλωμένος στην αγροτιά, καταλαβαίνω τα προβλήματα και προσπαθώ με τους αντιδημάρχους μου να τα λύσω. Διάβαζα της προάλλες, ένα σχόλιο που με μέμφονταν για το ότι πήρα την τσάπα και βοηθούσα να καθαρίσουμε το αυλάκι. Πραγματικά πιστεύετε ότι αυτό για μένα είναι κατηγορία;".

Κλείνοντας, πολλοί θεωρούν ότι "άδειασε" τον Αντιδήμαρχό του Τάσο Θεοδωρίδη, λίγο μετά την απάντηση του τελευταίου στον Πρόεδρο της Σωσάνδρας. Όπως είπε ο κ. Μπάτσης, "θα ήθελα να αναφερθώ στο ρόλο των προέδρων των κοινοτήτων. Η ψυχή αυτής της δημοτικής αρχής είναι οι πρόεδροι. Συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε αυτόν τον αγώνα, όχι για τα πρόσωπα, αλλά για τον τόπο. Πιστεύω ακράδαντα ότι χωρίς τη συνεργασία τους, ο Δήμος θα ήταν ανάπηρος. Δείχνοντας έμπρακτα την πίστη μου προς αυτούς, προτείνω και ακολουθώ τη γνώμη τους και την επιλογή τους στους υδρονομείς".

22 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΛΕΠΕ ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΑΜΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ) ΕΣΥ ΤΣΑΠΙΖΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ. ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσα χρονια χρειαζεσε για να τα φτιαξεις; θα φυγεισ και ακομα τουσ προηγουμενουσ θα κατηγορεισ. γι αυτο ψηφισαμε εσενα αν τα εκαναν ολα τελεια θα ψηφιζαμε τουσ προηγουμενους. ντοστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τη συγγνώμη του ζαβιον θα πείτε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ .. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς δεν θέλει ένα Δήμαρχο με τη Τσάπα.Ο Δήμαρχος είναι ο πρώτος και καλύτερος Δημότης του τόπου.Πρέπει να είναι ο Ηγέτης του τόπου.Ο άνθρωπος που θα θέλουν να μιμηθούν τα παιδιά μας!
    Έναν άνθρωπο για τις αγγαρείες βρίσκουμε εύκολα...Ηγέτη δύσκολα...
    Αλλάξτε το...δεν θα πέσουμε επίπεδο να λυπόμαστε κάποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xrhsto se pistepsamai dosta olla se ydiotes kai vlaves kai skoupidia na eisixasoumai epitelous apo ti vrwmia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xrhsto h aridaia mas vrwmaei petamena pantou ta skoupidia ekso apo tous kadous einai as ta parei kapios idioths na katharisi o topos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ρε φίλε 3:43,πως τα δίνουν τα λεφτά στην Αθήνα και τα παίρνουν όλοι οι άλλοι εκτός από τον Μπάτση;πως θεοποιεις,τόσο εύκολα τους άλλους;σε πληροφορω,ότι από εμάς είναι σε χειρότερη κατασταση.Δηλαδη τι ήθελες,αυτά που δεν γίναν τόσα χρόνια,να τα κάνω ο Μπάτσης σε οκτώ μήνες;θα κριθή στο τέλος της τετραετίας.Εξαλου να σε υπενθυμησω,ότι και οι τρεις δήμαρχοι που αναφέρεις,όπως ξερεις καλά,ήδη διανύουν αισίως την τρίτη θητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο δεν φτάνει η τσάπα...εισαι δήμαρχος...βαλε και κανένα άλλο να δουλέψει...τοσα προγράμματα τρέχουν...δεν είναι δυνατόν οι γειτονικοι δήμοι να παίρνουν κοινοτικά προγράμματα και εδώ να τσαπιζουμε...οι ειδικοί συνεργάτες και οι αντιδήμαρχοι δεν είναι μόνο για φιγούρα, ούτε για να ξεχρεωνουνε χάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψήφους ξεχρεωνεις δεν δείχνεις την πίστη σου
    Την πίστη την δική μας την χάνεις σαν δεν τηρείς τον λόγο που το 60% της Αλμωπίας σε ανέδειξε Δήμαρχο.
    Και αυτό δεν ήταν μόνο το Μακεδονικό όπως θα βιαστούν πολλοί μα σκεφτούν αλλά η εντιμότητα του χαρακτήρα σου που μας πουλουσες πριν την κάλπη και μας ζητουσες βοήθεια ψήφων.Το λάθος θα χρεωθεί όλο σε μας στο τέλος της τετραετίας και θα μας βαραίνει αλλά να θυμάσαι Χρήστο ότι εσύ θα αποτελεις το λάθος.
    Εμείς χρέωση... Εσύ το Λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αντιδήμαρχος αν. Αλμωπίας είναι για να δημιουργεί και όχι να λύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η μεγαλύτερη μαγκιά ενός δημάρχου είναι να εχει ανθρώπους να δουλεύουν και οχι να τον δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού όλους αυτούς που βάζει να δουλέψουν είναι οι ψηφοφόροι του και το δηλώνουν οι ίδιοι.... Εγώ είμαι συγγενείς του Μπατση δεν δουλεύω, τον κάνουν και ρεζίλι..

      Διαγραφή
  13. Απλή αναλογική αυτή τα φταίει όλα.αντιδημαρχοι και προεδροι που ετοιμάζουν το έδαφος για επόμενη κάθοδο. Γιατί να βοηθήσουν το δήμαρχο?κόντρες πολλές και ο δήμαρχος είναι έντιμος.τελος όσο για τους άλλους δήμους ρωτήστε τους δημότες. Ολοιεχουν τα παράπονα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε δήμαρχε όλοι γνωρίζουμε
    Τι καλό παιδί είσαι με φιλότιμο
    Και δεν φοβάσαι την δουλειά αλλά θα
    Πρέπει οι υφιστάμενοι από εσένα να
    Οργανώθουν για το καλό του τόπου και την καθημερινότητα των πολιτων δεν είναι κακό να σου αναφέρουν εβδομαδιαία με τι ασχολούνται και την πρόοδο των εργασιών και όλα θα
    Πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην οργάνωση καί στην καθημερινότητα των χωριών ίσως
    Θα μπορούσε να βοηθήσει η προεδρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση των χωριών και στην καθημερινότητα η προεδρίνα έχει
    Πείρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΕΣΧΟΣ - ΞΕΦΤΗΛΑ - ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ή μονάχα εμείς που γράφουμε τα σχόλια μπορούμε να αλλάξουμε αφτον το τόπο. Τι λελέ να κάνουμε ενέ συνδιασμό την επόμενη τετραετία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. για το επίπεδο ξυλοκόπου υλοτόμου -απόφοιτου Γυμνασίου δεν είναι κακό να παίρνεις την τσάπα και να βοηθάς Δήμαρχε.Πολύ φυσιολογικό είναι.Αν δεν καθαρίσει ένας αγρότης-υλοτόμος- ξυλοκόπος,ποιός θα καθαρίσει το χαντάκι? ο Μηχανικός ή ο Νομικός? ο σύμβουλος επιχειρήσεων ή ο τεχνολόγος τροφίμων?
    Το ζήτημα είναι ότι ο Δήμαρχος μας δεν είναι στις Βρυξέλλες αλλά ούτε και στην Αθήνα.Κρίμα.
    Μέχρι τον πεζόδρομο και άντε και σε κανα πανηγύρι.Εδω ζούμε.
    (έξω απ τον πολιτισμό)
    Υγ. Η Μακεδονία ειναι Ελληνική? οκ? το λες και μετράς.
    Χάρρυ Κλυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News