Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Αυτή είναι η Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης του κορονοϊού

Δείτε από ποιους απαρτίζεται

Αυτή είναι η Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του στο Δήμο Αλμωπίας:



8 σχόλια:

  1. Υπάρχει αντιδήμαρχος π.προστασιας και γίνονται τόσα ανεπίσημα σχόλια; ξυπνήστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει κάποιος,έστω ένας με γνώσεις νοσηλευτή,ιατρού,φαρμακοποιού ή σχετικής ειδικότητας σ αυτήν την επιτροπή? ελπίζουμε σίγουρα να υπάρχει ,διαφορετικά θα φανεί η γύμνια του Δήμου σε εξειδικευμένο προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιτροπή δεν χάρηκε καθόλου πιστεύω,με την δημοσιοποίηση της ύπαρξης της,γιατί καταλαβαίνουν άπαντες,ότι εκτίθενται,λόγω της ασχετοσυνης και ανυπαρξίας των πιο πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κατ εσε θα έπρεπε όλοι να ανήκουμε στο ιατρονοσηλευτικο προσωπικό.τι γνώσεις θέλει για να συμπαρασταθείς σε άτομα που τίθενται σε καραντίνα.οργανωση χρειάζεται,προφύλαξη σίγουρα στην προκειμένη και υπευθυνότητα.οι εμπυρετοι θα οδηγούνται για περίθαλψη στα νοσοκομεία αναφοράς.τι να κάνουμε δε βγάλαμε δήμαρχο τον γιατρό.αν θέλει όμως μπορεί να βοηθησει

      Διαγραφή
    2. όλοι να μην ανήκετε ,άλλα έστω ένας?
      ΥΓ. φαντάζεσαι σε θέματα μηχανικών να εποπτεύει γυμναστής και στα θέματα Γεωπόνων ένας φιλόλογος? και άντε πες είναι και επιστήμονες ,αλλά σε θέματα υγείας να έχεις ....οκ...
      Όλα τέλεια μωρε..άστο..όλα τέλεια.
      Sto Elada eimaste.

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς στην Ελλάδα ζούμε.στις άλλες εκλογές να επιλέξουν άτομα με πτυχία όλων των κλάδων.ετσι για να ανταποκρινονται σε κάθε περιπτωση.τι στο καλό στην Αριδαία ζούμε που έχει και πληθυσμό μεγάλο και προσφορά ριδικων

      Διαγραφή
  4. Όποιος έχει πάει Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε λόγο να κάτσει 14 μέρες καραντίνα και να κάνει βόλτες στο χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι η ΧατζηΒασιλειαδου Χριστίνα της ΔΗΚΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News