Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Πέλλα - Δείτε τον χάρτη

O χάρτης της Ελλάδας με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Μέχρι στιγμής σε 26 νομούς της χώρας δεν έχει ανιχνευθεί κρούσμα κορονοϊού

Σε τουλάχιστον 28 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας υπάρχουν, πλέον, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Όπως προκύπτει από την «Ημερήσια Έκθεση» του ΕΟΔΥ που δόθηκε την Κυριακή (22/3/2020) στη δημοσιότητα, οι περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας στις οποίες έχουν ανιχνευθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊού (σ.σ.: μιλάμε για περιοχές κατοικίας των κρουσμάτων) είναι οι εξής (στην Αθήνα υπάρχουν 4 τομείς-περιφερειακές ενότητες που έχουν ενοποιηθεί):


O χάρτης της Ελλάδας με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ως εξής:


Με βάση τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ, οι νομοί της Ελλάδας στους οποίους δεν έχει, μέχρι στιγμής, ανιχνευθεί κρούσμα κορονοϊού είναι οι εξής (ξεκινώντας από βορειοανατολικά):

Ροδόπης
Καβάλας
Δράμας
Σερρών
Χαλκιδικής
Ημαθίας
Πέλλας
Φλώρινας
Γρεβενών
Θεσπρωτίας
Κέρκυρας
Πρέβεζας
Καρδίτσας
Ευρυτανίας
Αιτωλοακαρνανίας
Λευκάδας
Κεφαλληνίας
Φθιώτιδας
Φωκίδας
Βοιωτίας
Κορινθίας
Χίου
Σάμου
Κυκλάδων
Χανίων
Ρεθύμνου

2 σχόλια:

  1. υπο διερευνηση; εμ; γι αυτο κανεις απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην επαρχία, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν τα τεστ για όλους ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος φυσικά, 8000-10000 είπαν..., ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News