Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Οργισμένη δήλωση του Δημάρχου Έδεσσας: «Εμείς μένουμε Μακεδόνες»

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιάννου

Τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας, συνεχάρη με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Η παραπάνω δήλωση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας απ' αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός είναι ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αντίθετα από άλλους αιρετούς που οι αντιδράσεις τους περιορίστηκαν σε προεκλογικές κορωνες...

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιάννου: 

14 σχόλια:

  1. TΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ Ο ΔΕΝΤΡΙΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α . Τον παλικάρι που αναφέρεις έγινε Δήμαρχος. Δικαιώθηκε με τις επιλογές του. Η γαργάρα είναι για σένα 2:02

      Διαγραφή
    2. Υποκρισία.. σας γλεντισε καλά.

      Διαγραφή
    3. Είστε ανόητοι?τι μπορούν να κάνουν στη φάση που περνάμε.να πάρουν τα όπλα?βρήκαν την κατάλληλη στιγμή οι κυβερνωντες και το τακτοποίησαν.τα συγχαρικια τι τα θέλαν?

      Διαγραφή
  3. Άστο δήμαρχε σας γλεντισαν και εσάς καλώς μας ήρθε η βόρεια Μακεδονία κάτι για βέτο λέγατε πάει κ αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δήμαρχε χαλάρωσε.Κοίτα να βοηθήσεις κόσμο να στήσει δουλειές με τη γείτονα χώρα κι αφήστε τις μεγάλες κουβέντες για τους παπάδες που έχουν λυμένο το οικονομικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγαινε να σταυλισεις το άλογο σου στην κεδρωνα και βάλε την περικεφαλαία στη ντουλάπα για του χρόνου γιατί φέτος απόκριες δεν χαρηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ποιος είσαι ρε κουφάλα κανίβαλε που μιλάς έτσι για τον γιαννου ούτε μια τρίχα απ τα π@@@@@@@@α του δεν είσαι Είναι Μακεδόνασσς

      Διαγραφή
  6. κ. Τζάκρη και κ. Σηφάκη που μας πουλήσατε αισθάνεστε τώρα δικαιωμένοι; Θα είστε τώρα ήσυχοι που οι σκοπιανοί θα λέγονται μακεδόνες και εμείς βορειοελλαδίτες; Και όλα αυτά γιατί; Για να γεμίζετε τις τσέπες σας μέσα από το κόμμα που ήσασταν. Και εσείς κύριοι μητσοτάκηδες που συνηγορούσατε και χύνατε κροκοδείλια δάκρυα τι έχετε να μας δηλώσετε; Πως " η Εύα φταίει" Ίσως κάποτε να έρθει η δικαίωση. Και τότε να δούμε που θα κρυφτείτε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεβρακωθειτε αδερφια. Για τη Μακεδονια μας. Ζωα.
    Αχααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Γιάννου,ακόμη το συνεχίζεις;δηλ.εσυ είσαι ο μόνος πατριώτης από όλη την Ελλάδα και αντέδρασε;μια εικόνα στο ΠΑΣΟΚ,που σε έκανε δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε ψευτοπατριώτες υποκριτές. Φαρισαίοι υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τζάμπα μάγκες είστε οι δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News